2777
2789
عنوان

رو هر چی تلاش کنی به نتیجه میرسی

82 بازدید | 14 پست

من واسه ازدواجم خیلی تلاش میکنم حتی نخ میدم و پسر هم زیاد میاد سراغم ولی همشون با یه بار دیدار میرن البته بعد از دیدارم پیامم میدنا ولی مثلا میگن فردا بریم بیرون من کلا ادم ترسویی هستم و نه زیاد میارم 

مثلا حاضر نیستم سوار ماشینشون بشم و خیلی بهشون روی خوش نمیدم که جذب شن( مثلا دست میزنن به ادم من حساسم)حالا برعکس دور میشن

اصلا انگار خدا تلاشامو نمیبینه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو رابطه برعکسه هر چی بیشتر تلاش کنی براش زود تر رابطه به هم میریزه دختر و پسرم فرقی نداره

برا رابطه خاصی تلاش نمیکنم اتفاقا خیلی هول نشون نمیدم اصلا ولی سعی میکنم کیس زیاد جمع کنم و بازم نمیشه دیگه دارم فقط حرص میخورم چرا سرنوشت من تنهاییه درحالی که لحظه لحظه ش برام جهنمه

با دست پس میزنی با پا پیش میکشی؟یه رفتار رو باید انتخاب کنی و بهش پایبند بمونی یا کلا نباید به کسی ن ...

خوب طرف برا دیت اول میگه سوار ماشینم شو من تو شهر بزرگ چجور سوار ماشین یه پسر شم

میدونی حس میکنم پسرای شهر کلا لاشین میخان ادمو دستمالی کنن.حالا یه مورد دارم روستاییه ولی متاسفانه سنش خیلی کمه اما دقیقا مثل قدیماس هیچ توقعی نداره اصلا دست به ادم نمیزنه خیلی ناز میخره حیف که سنش ۶ سال ازم کوچیکتره.

پسرای شهر همه پرنسسس مخصوصا ۳۰ سال به بالاها

اره گفتم طرف اصلا دیگه جوابم نداد

خب مشخصه قصدش چیه و در چه لِوِلیه ...

پس خیلیم باید خوشحال باشی که وقت بیشتری رو صرف این آدم نکردی 

ولی از این گذشته چرا انقدر بهشون رو میدی که همچین رفتاری باهات داشته باشن و تو هم  خدایی نکرده حس کمبود کنی ،

خودتو دوست داشته باش عزیز من🤌🫂