2777
2789
عنوان

اینقدر از هوش مصنوعی سوال پرسیدم

153 بازدید | 13 پست

فک کنم اخرسر میخواست کتکم بزنه 😂😂😂 در مورد روح انسان ،فیزیک کوانتوم ،تله پاتی ،انتقال سیگنال 

خیلی فیزیک و زیست رو دوست داشتم وقتی مدرسه ای بودم ولی معلم ادبیاتم نذاشت تجربی بخونم 

شاید یهو دوروز پشت هم دارم فیلم در مورد فیزیک کوانتوم و نظریه ریسمان و آزمایش دوشکاف و ژنتیک و این چیزا میبینم 

گاهی میگم نکنه اشتباه کردم معماری خوندم گاعی هم میگم خب مثلا فیزیک کوانتوم میخوندم الان چکاره میشذم مثلا ؟

الهی مرا آن ده که آن به ... 

مسیری که هستی رو‌ادامه بده دنبال گذشته نباش و اگه اگه هارو بیخیال شو . الان راجع به هر علمی راحت میشه اطلاعات کسب کرد

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
مسیری که هستی رو‌ادامه بده دنبال گذشته نباش و اگه اگه هارو بیخیال شو . الان راجع به هر علمی راحت میش ...

حرفت منطقی و‌ درسته 👌درسته با اگر و‌کاش چیزی درست نمیشه ،دوس داشتم تو مرکز تحقیقاتی تو امریکا ،کار تحقیقاتی میکردم تو زمینه فیزیک ولی خب دیگه امکان پذیر نی ،همین ویدیوهای یوتوب هم عالیه ،معماری رو هم تا تهش رفتم و‌موفب بودم ،اگر بیخیال بشم شایذ بعدا پشیمون بشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرفت منطقی و‌ درسته 👌درسته با اگر و‌کاش چیزی درست نمیشه ،دوس داشتم تو مرکز تحقیقاتی تو امریکا ،کار ...

چه فعال و متفکر تحسینت میکنم

"آنه شرلی" ای در مغزم نویسندگی میکند و "جودی آبوتی" در رفتارهایم خودش را فریاد میزند🧡من تو سکوت شناختم رقص پروانه را...🦋افکارم رو مینویسم گاها مثل طوفانی هستن که کاغذها رو خط خطی میکنن و میدرن و گاها دخترکی زیر کلماتم با گل های لای موهاش برایم ویولون مینوازد و نسیم،چین های دامنش رو تاب میدهد🌸یک عدد خیال پرداز با رمان های احساسی و درام و یک نیمچه نویسنده نوپا🐣دوچرخه سواری رو دوست دارم و از بادی که به صورتم میخوره حس پرواز رو تجربه میکنم،اتوبوس سواری رو دوست دارم چون برای مدتی با غریبه ها همدل میشم برای رسیدن به مقصدی که در مسیرش باهاشون همقدم بودم🍃باور دارم انسان موجودی محترم و گنجینه ای زنده است،حتی اگر ردپایش برف ها را زشت کند تو نمیدانی این حفره های موقت چه دانه هایی را در خود میپذیرد و نهالی امیدبخش را رشد میدهد💛

شما می تونی  یه حرفه و شغل متفاوت داشته باشی و به مطالعه تو یه علم دیگه علاقه داشته باشی‌ 

طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿
چه فعال و متفکر تحسینت میکنم

ممنون عزیزم 😊🌹 سلامت باشی ،کلا عاشق یادگیری هستم یعنی ذهنم لذت میبره ،قبلا فک میکردم آدم عجیبی هستم و ناراحت بودم ولی الان میگم آدما متفاوتن 

شما می تونی یه حرفه و شغل متفاوت داشته باشی و به مطالعه تو یه علم دیگه علاقه داشته باشی‌

دقیقا الان همینم ،شغلم معماری هست ،درآمدم خیلی بالا نی ولی فعلا برای یه دختر کافیه ،علاقه م فیزیکه 

ممنون عزیزم 😊🌹 سلامت باشی ،کلا عاشق یادگیری هستم یعنی ذهنم لذت میبره ،قبلا فک میکردم آدم عجیبی هست ...

منم دوست دارم 

الان واسه کنکور میخونم از یادگیری دروس لذت میبرم

ولی اگر ولم کنن دائم راحب فلسفه و روانشناسی اطلاعات کسب میکنم

نه عجیب نبستی اصلا 

الگو هستی و دوست داشتنی🥰

"آنه شرلی" ای در مغزم نویسندگی میکند و "جودی آبوتی" در رفتارهایم خودش را فریاد میزند🧡من تو سکوت شناختم رقص پروانه را...🦋افکارم رو مینویسم گاها مثل طوفانی هستن که کاغذها رو خط خطی میکنن و میدرن و گاها دخترکی زیر کلماتم با گل های لای موهاش برایم ویولون مینوازد و نسیم،چین های دامنش رو تاب میدهد🌸یک عدد خیال پرداز با رمان های احساسی و درام و یک نیمچه نویسنده نوپا🐣دوچرخه سواری رو دوست دارم و از بادی که به صورتم میخوره حس پرواز رو تجربه میکنم،اتوبوس سواری رو دوست دارم چون برای مدتی با غریبه ها همدل میشم برای رسیدن به مقصدی که در مسیرش باهاشون همقدم بودم🍃باور دارم انسان موجودی محترم و گنجینه ای زنده است،حتی اگر ردپایش برف ها را زشت کند تو نمیدانی این حفره های موقت چه دانه هایی را در خود میپذیرد و نهالی امیدبخش را رشد میدهد💛

منم دوست دارم الان واسه کنکور میخونم از یادگیری دروس لذت میبرمولی اگر ولم کنن دائم راحب فلسفه و روان ...

آفرین 😊👌ایشالا رتبه خیلی خوبی میاری گلم ،حتما رشته مورد علاقتو بخون ،فلسفه واقعا عالیه ،چشم و ذهنت به مسائلی باز میشه که هر دقیقه شگفت زده میشی ،من رتبه کنکورم ۳۰۲ شد ،دانشگاه تهران خوندم ،روانشناسی هم واقعا جالبه و خیلی مسائل کشف نشده داره ،دوتا سریال در مورد افراد شیزوفرنی دیدم ،متوجه شدم اونا شاید واقعا عجیب نباشن فقط دیدشون نسبت به ما متفاوت باشه ....توهر چیزی که علاقع داشته باشی میتونی عمیق بشی 🌹

آفرین 😊👌ایشالا رتبه خیلی خوبی میاری گلم ،حتما رشته مورد علاقتو بخون ،فلسفه واقعا عالیه ،چشم و ذهنت ...

مرسی گلم🥰

به به چه رتبه ای

من وقتی هر چی بیشتر فهمیدم آرامشم بیشتر شد

خودشناسی پیدا کردم

ایده آل گرایی هم کمتر شد

خیلی از عقایدم بر پایه طبیعت بنا شده

چیزایی که توی زیست شیمی و فیزیک یاد میگیرم رو با فلسفه تلفیق میکنم و به یه قاعده کلی میرسم که توی طبیعته 

این رو با کمک خیال پردازیم انجام دادم 

مشخصه خانم کنجکاوی هستین😍

مرسی گلم🥰به به چه رتبه ایمن وقتی هر چی بیشتر فهمیدم آرامشم بیشتر شدخودشناسی پیدا کردمایده آل گرایی ...

چقدر قشنگ صحبت میکنی ،آفرین 👌کمالگرایی دقیقا بزرگترین مانع پیشرفت میتونه باشه ،خیلی جالب گفتی که عقایدت بر پایه طبیعته ،یعنی همین الان از خیلیا جلوتری ،ایشالا که یه خانم خیلی خیلی موفق میشی و واقعا از همین الان مایه افتخاری ،خوشحالم که تو این سن همچین افکار باز و ذهن خلاقی داری 👏👏 

چقدر قشنگ صحبت میکنی ،آفرین 👌کمالگرایی دقیقا بزرگترین مانع پیشرفت میتونه باشه ،خیلی جالب گفتی که عق ...

😍😍😍چقدر خوب یه فیزیکدان کنجکاو تاییدم میکنه

حس اینکه یه شکلات خوشمزه خوردم بهم دست داد

ممنونم🥰

اگر مایل باشید بعدا هم باهم صحبت داشته باشیم

راجب عقایدمون و چیزایی که میدونیم

دیدگاه هایی که داریم

و نگرشمون 

😍😍😍چقدر خوب یه فیزیکدان کنجکاو تاییدم میکنهحس اینکه یه شکلات خوشمزه خوردم بهم دست دادممنونم🥰اگر ...

قربونت 😘 چه تشبیه جالبی 😄دوست داشتم ،آره عزیزم حتما چرا که نه ،خوشحال میشم

قربونت 😘 چه تشبیه جالبی 😄دوست داشتم ،آره عزیزم حتما چرا که نه ،خوشحال میشم

🥰🥰🥰😍😍😍🧡🧡🧡