dokhtaremazlom مدیر استارتر عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 3220 عنوان کسی تجربه دوستی با ادم ادایی داشته 177 بازدید | 9 پست ی دوستی داریم پولم نداره خونوادشم پولدار نیس ولی خیلییییی ادا میاد.مثلا میخوایم بریم بیرون جاهای گرون باهامون قرار میذاره.میخوایم بریم کافه میگه باید حتما بریم کافه بالاشهر فلان باشه بهمان باشه ....یا میاد پیشمون همش میگه فلانی عاشقم بود بهمانی عاشقم بوده یا من کرم ضدافتابم دوملیونه کاشت ناخونم ۱۴۰۰دادم.شما با همچین ادمایی چه برخوردی میکنید؟ما ی گروه سه نفره ایم که دونفرم از اداهای این خانوم خسته شدیم دیگه 1403/11/06 | 00:31 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
madam_nasrin عضویت: 1401/02/05 تعداد پست: 23489 همون شخصیت نمایشی منظورته؟ اینا باید با امثال خودشون دوست بشن بشینن از خریداشون تعریف کنن و خوش باشن هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره
شرور۳ عضویت: 1402/10/11 تعداد پست: 963 داشتم حقیقتش رابطمو تموم کردم چون من اعصاب ندارم همش چس فیس مردمو تحمل کنم سه چهار نفر ادم خاکی باشن بسمه در من ،منی مرد که آرزوی زندگی داشت...
داملا،، عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 2732 احتمالا نو زندگی قبلیش پولدار بوده 😆هوا تو سرشه بزارش کنار خسته کنندس
dokhtaremazlom مدیر استارتر عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 3220 احتمالا نو زندگی قبلیش پولدار بوده 😆هوا تو سرشه بزارش کنار خسته کنندس واقعا دیگه ما دوتا به ستوه اومدیم.ی بار باهامون ی جا گرون قرار گذاشت دیدیم ی سالاد کلم زده ۵۰۰تومن ول کردیم رفتیم جای دیگه😂
داملا،، عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 2732 واقعا دیگه ما دوتا به ستوه اومدیم.ی بار باهامون ی جا گرون قرار گذاشت دیدیم ی سالاد کلم زده ۵۰۰تومن و ... من یه دوست داشتم دوران دانشجویی اون واقعا پولدار بود و ادا نمیداد با همم خیلی اوکی بودیم رفتارن ولی واقعا از لحاظ مالی به هم نمیخوردیم نه پوشش نه گردش و نه خوراک و هیچی کم کم رابطه رو کم کردم الان گاهی در حد یه چت و یا تلفنی همین