2777
2789
عنوان

درس و کنکور

82 بازدید | 5 پست

امروز از صبح فقط زیست و زمین خوندم خیلی ناراحتم درست و از رو برنامه نمیتونم انگار تستامم خیلی کمتر داره میشه استرس می‌گیرم چیکار کنم واقعا 

کمالگرا ام برنامه نجومی می‌نویسم مثلا دلم میخواد در روز هر چهار تا درسا بخونم هم پایه هم دوازدهم یعنی تایم ۱۲ساعت کلا بزارم تستام ۱۰۰تا باشه حداقل دیر ام که پامیشم استرس میگیرم 

نمیدونم چی کار کنم ذهنمو چطور آماده کنم یا وقتی حتی ۷ساعت میخونم از خودم تشکر کنم واقعا راضی نیستم از وضعیت درسیم

عزیزم اونی که میگی نجومی نیست که عادیه اگه هدفت رشته تاپ عه باید همینجوری بخونی با روزی ۷ ساعت هیچکس چیزی نشده 

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم اونی که میگی نجومی نیست که عادیه اگه هدفت رشته تاپ عه باید همینجوری بخونی با روزی ۷ ساعت هیچکس ...

ببین این ۷ساعتی که میگم واقعاً ام اینطور نیست اگه خیلی دیر پاشم و کم بخونم مثل امروز ۷ساعت میشه هم امروز ۳ساعت فیلم زیست دیدم از دو فصل 

از یه فصل زیست ام ۳۰تا تست زدم 

یه فصل دیگ ام یازدهم خوندم میخواستم از اون تست بزنم نشد امشب بیدار میمونم تست میزنم 

جزوه ریاضی ام الان دارم میخونم مبحثی که دیروز فیلم دیدم ازش 

زمین شناسی ام امروز شروع کردم دو جلسه فیلم دیدم هر جلسه ۲ساعته یکم بار تند اینا دیدم ۲ونیم۳ساعت زمان گذاشتم 

دلم میخواست شیمی و فیزیک ام بخونم اونا رو نرسیدم استرس گرفتم 

واقعا می‌فهمم اون برنامه ای که می‌نویسم نجومیه 

زمان ام زیاد نمیگیرم ولی خب از وقتی پا میشم صبح ۹ به بعد تا ۹شب میخونم 

نمیدونم چی خوب نیست که راضی نیستم 

سعی کن کمتر از گوشی استفاده کنی و الکی به خودت استرس نده یکمم واقع بین باش البته همدردیم منم کمالگرا ...

از رو پی دی اف و گوشی تست میزنم 

استرس و اضطراب شدید دارم واقعاً دست خودم نیست