2777
2789
عنوان

معضل جدید من در مورد عروسیم اینه

189 بازدید | 10 پست

الان تاپیک خانمی که میگفت عروسی برادرم نمیرم چون مختلط میخوان بگیرن رو خوندم داغ دلم تازه شد

خانواده همسرم که عقدیم عقاید مذهبی معمولی دارن و مراسماشون همیشه نه اما اغلب مختلطه 

خانواده من ، خانواده پدری راحتن اما مادری مذهبی

پدرم هم مقید هست اما از ۱۷ ۱۸ سالگیم که کلا پذیرفتن من پوششم و عقایدم فرق دارن 

بابام نازنینه ، ماهه و تحمیل نمیکنه عقایدشو

با خانواده شباهتی ندارم اصلا 

حالا ما دلمون میخواد عروسی رو مختلط بگیریم 

عقد رو جدا گرفتیم توی باغ 

پدرم گرفت

اما نصف فامیلای ما با این اوصاف نمیان !

من میگم جهنم

مامانم مخالفه 

من تا آخر عمرم باید طبق عقیده فامیل پیش برم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نظر همه محترمه ولی من میگم وقتی به جایی برنمیخوره چرا نباید حرف خدای مهربونمون رو گوش کنیم ؟ چرا مختلط بگیریم؟

اصلا یه سوال شما شب عروسی در زیباترین حالت ممکن خودت هستی از لباس و میکاپ و شنیون و حس و حال واقعا شوهرت مشکلی ندارد کل مردهای فامیل شما رو اینجوری ببینن؟

خانواده پدریم میان مادری خیر ...حالا خانواده مادریم بیشتر بهم محبت داشتنمهربون ترن اما قضاوت گر هم ه ...

انصافا ربطی به قضاوت گر بودن نداره

همونطور که شما توقع دارین بهتون احترام بذارن ، شمام باید به اونا احترام بذارید

وقتی مذهبی ان خب معلومه مختلط نمیان و گناهه

نیومدن اونا هم توهین نیست ، عقیدشونه

شمام میتونید هر جور دوست دارید عروسی رو بگیرید ولی نمیتونید دیگرانو مجبور کنید بیان

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

جدا دوست ندارم میخوام طبق عقاید خودم زندگی کنماما حرف مردم ...حرف مادر

عروسی ما مختلط بودرسم خانواده همسرم بود .به هیچ کدوم‌از فامیلام‌نگفتم مختلط فامیلامون اومدن هنگ کردن تا مدت ها حرف عروسیم بود بعد۱۷ سال هنوزم براشون قفل اما اصلا برام مهم نبوده نیست

تو هم مثل من اینجوری بگیر اول شب تالار یا هتل یا رستورا هرچیزی که فک و فامیل بیان شام بخورن و نهایتن 11 برن 

از 11 به بعد تا محو ستارگان یه باغ بگیر دوستات. مهمان هایی با مختلط مشکل ندارن بیان تا صز بترکونین. جای منم خالی کنین 

مشکل منم همین بود اینجوری حلش کردم 

مبارکت باشه عروس خانم 

حرص اینا رو نخور میگذره بعدا خاطره میشه 

خوشبختیت مهمه امیدوارم خوشبخت باشین و حال دلتون خوب باشه کنار هم