2777
2789
عنوان

ب شوهرم زنگ زدم انگار بهم خی انت کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1771 بازدید | 101 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شنود و دوربین مخفی از کجا بخرم

اگر تهرانی بازارموبایل دیذم من دارن

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

از کجا مشخصه دقیقا؟😐

از کجا مشخص نیست دقیقا ؟ بلا نسبت آدم باید هر باشه نفهمه اول ک گفت مسافر ندارم دوم بعداز هفت سال بدون دعوا اجازه داد بره سوم همون لحظه صدای خنده زن اومد سریع قطع کرد و بعدش جواب نمی‌داد ب زور تهدید جواب داد و گفت مسافر دارم درحالی ک اول گفته بود کسی نیست تو ماشین ،، بعدشم اسی گفت شوهرم به هیچ‌وجه پیش کسی جز من اونجوری نمیخنده حتی خانوادش

💚🌱

بخدا دارم دیوونه میشم الان زنگ بزنم چی بگم؟؟. ۱۰۰ درصد مطمئن بودم ک تاپیک زدم. بگم ک بگه هیچ خری پی ...

اصلا خودتو اعصابتو بهم نریز از فرداگوشیتو روضبط صدابزار وحالت پرواز بزار یجای مناسبت توی ماشین . مشخص میشه بهمین سادگی .دوستم اینکاروکردوبه خیانت شوهرش پی برد حالا شاید شوهرشما خیانت نکرده زود قضاوت نکن

شنود از کجا بخرم. خیلی وقته خواستم بخرم. دیگ نمیخوام سوال کنم. فقط میخوام شنود بزارم. تو این ۵ ماه ف ...

بنظرم ی سرچی تو دیوار بزن ببین کجا دارن یا برو از موبایل فروشی ها بپرس ،، عزیزم نمی‌خوام ته دلتو خالی کنم اما خب خودتم میفهمی ی کارای داره می‌کنه 

💚🌱

بنظرم ی سرچی تو دیوار بزن ببین کجا دارن یا برو از موبایل فروشی ها بپرس ،، عزیزم نمی‌خوام ته دلتو خال ...

اره زودتر باید بفهمم تا پیر نشدم و م‌قعیت هام ا دست نرفت.

اصلا خودتو اعصابتو بهم نریز از فرداگوشیتو روضبط صدابزار وحالت پرواز بزار یجای مناسبت توی ماشین . مشخ ...

گوشی نمیشه یوقت زنگ میزنه .میگ چرا خاموشه.

میاد میبینه گوشی دستم نیس