2777
2789
عنوان

ب شوهرم زنگ زدم انگار بهم خی انت کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1771 بازدید | 101 پست
بخدا دارم دیوونه میشم الان زنگ بزنم چی بگم؟؟. ۱۰۰ درصد مطمئن بودم ک تاپیک زدم. بگم ک بگه هیچ خری پی ...

سابقه خیانتش با کی بوذه؟

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

حالا ایشالا اینجوری نباشه . اما نوشتین سابقه هم داره ! 

منظورتون اینه سابقه‌ی خیانت داره؟.

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یسریارو خدا زده با متاهل اسنپیم دوست میشن اخه احمق اون تو زندگی خودش مونده

ببخشید ربطی نداره شاید بیزی بوده

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

با دختر ها

خرابای خیابونی مثلا بوده؟

تصوتی هم میگفتم میپیچونده، اونو جابجا میکرده میگفت برو پشت بشین . و... کلی ترفند دیگه. من ک میدونم ج ...

خب اگه اطمینان داری که اوند حالشو بگیر

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
جای سوالی مونده ؟ مشخصه خیانت کرده

از کجا مشخصه دقیقا؟😐

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

حق داری منم بودم شک میکردم 

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
ن زنگ نزن اما شنود بزار تو ماشینش قائمکی

شنود از کجا بخرم. خیلی وقته خواستم بخرم.

دیگ نمیخوام سوال کنم.

فقط میخوام شنود بزارم.

تو این ۵ ماه فقط مناسبت های خاص  اینکارو کرده.

امشب ک مناسبت خاص نبود.

حتما تولدش بود یا دور دور رفتن.

چون .من میدونم  اسنپ صبح میرفت غروب میکمو  ۱ تومن کار میکرد. غروب هم بره شب بیاد ۱ تومن.

ولی جدیدا میره ۱۰۰ یا ۲۰۰.

فکر میکنه نمی‌فهمم. 

امروز ساعت ۳ تا ساعت ۹ شب میگه مسافر نبود دخل نزدم.

گفتم اسنپ هیچوقت اینجوری نیس. همش داره مسافر. داره بهم دومیه فکر میکنه نمیفهمم