2777
2789

شیرم کم بود. روزی ی بار سیر خشک میدادم از دیروز درست شیرمو نمی‌خورد. امروز اصلا نخورده.  میزارم دهنش. گریه می‌کنه جیغ میزنه.  سه ماه و نیمشه. چی کار کنم 😭دوس ندارم کامل شیر خشکی شه

مردا نیاید تو تاپیکم. ریپلای نکنید. لایک نکنید    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممکن رفلکس داشته باشه 

اما خودتو   و بچه رو اذیت نکن 

ب خدا خبری نیست چه با شیر خشک چه شیر خودت بزرگ‌میشه فقط حرص و جوش که بخوری و خود خوری لذت این روزها و همنشینی با بچه ات از دست میدی

فعلا امضا ندارم

غصه نداره این اخه

درسته شیر مادر خیلی خوبه

ولی خب وقتی نمیخوره چاره شیر خشکه

اونم جایگزین هستش دیگ

هیچ مشکلیم نداره

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

مگه شیر خشک چشهمیدونی پوکی استخوان میگیری وقتی شیر خودتو بدی

خیلی ناراحتم 😭. از اینکه. دیگه شیره ی وجودمو  نمیخوره 

هیچوقت اونایی که بخطر شیرخشک دادن ناراحتن رو درک نکردم😕 

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

بلخره که گشنش میشه بخوره...

من شیر خشکیم بهم میگن بی احساس .

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

به جای شیر خشک دادن 

قطره شیرافزا میخوردی تا شیرت زیادبشه 

پسرمنم یکبار اینجوری شد اما من دیگه بهش شیشه ندادم ومقاومت کردم مجبورشد سینه رابگیره 

شیشه چون سوراخش بزرگتره راحتتر شیر میاد برای همین اونو معمولا ترجیح میدن بچه ها

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

خب شیر خشکی بشه چ اشکال دارهیکم مایعات ابمیوه ایفناج اش بخور شیرت زیاد شه یا شیر افزا بخور

شیر دارم. ولی سینه مو نمیگیره