2777
2789
عنوان

خوابگاه

119 بازدید | 16 پست

داره دلم میترکه ...چرا اینقدر بامن بدن بچه های اتاق ...بخدا من کاری با کارشون ندارم

نَوایی نَوایی نوایییی!همه باوفایند تو گل بی وفایی...🍃☹💙🫂یه دختر که از بچگی تن به انتخابات اشتباه خانواده داده...🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز دلم💕💕💕درکت میکنم یه سال پیش وضعیت تورو داشتم....اتاقتو عوض کن حتمااااا

هرکاری میکنم میگن نمیشه کسی نمیخواد جابجا بشه

نَوایی نَوایی نوایییی!همه باوفایند تو گل بی وفایی...🍃☹💙🫂یه دختر که از بچگی تن به انتخابات اشتباه خانواده داده...🥲

اولین آگاهی ای که باید قبل از رفتن توی خوابگاه به دست بیاری اینه که باید سازگاری داشته باشی و حواست باشه که این یه مقوله کاملا جدا از تغیر شخصیته

سازگاری کن و اگه دیدی که فایده نداره و داری اذیت میشی اتاقت رو عوض کن

چون خودم خوابگاهیم

...

سعی کن باهاشون ارتباط بگیرب

خیلی تلاش کرده ام فقط منو یه نفر دیگه خیلی جوریم که اونم بیشتر موقع میره خونشون ...از بقیه اشون متنفرمممم

تازه وارد جمعشون شدی؟ یا باید خودتو با این شرایط وقف بدیولی بنظر من اتاقتو عوض کن

چون یبار بهشون گفتم بچه ها ساعت ۱۲ شبه لامپو خاموش کنین باهام بد شدن

چون یبار بهشون گفتم بچه ها ساعت ۱۲ شبه لامپو خاموش کنین باهام بد شدن

میدونی خوابگاه این مشکلات داره یکی زود میخوابه یکی دیر و و و 

بهترینش اینه اتاقتو عوض کنی

به شکل مهمان به بعضی از اتاقا برو سر بزن با یکی دوست شو اتاقتو بنداز اتاق اونا

میدونی خوابگاه این مشکلات داره یکی زود میخوابه یکی دیر و و و بهترینش اینه اتاقتو عوض کنیبه شکل مهمان ...

کاش بمیرم راحت شم

بابا ب خودت حق بده

خب جایی ک ناراحت هستی لازم نیست ک تظاهر کنی ک راحت هستی پس بنظر من یه بار دعوا راه بندازی حساب کار میاد دستشون

آقایون لطفاً درخواست ندین که هرگز پذیرفته نمیشه. تحت هیچ شرایطی هم پست هام رو آقایون ریپلای نزنین.⛔⛔
بابا ب خودت حق بدهخب جایی ک ناراحت هستی لازم نیست ک تظاهر کنی ک راحت هستی پس بنظر من یه بار دعوا راه ...

دعوای بزرگی هم راه انداختم طوری که الان به هیچ کس به جز یه نفر که صمیمی هستم حرف نمیزنم ...ولی تو زو خدا بدبخت تر از من کجای دنیا هست