الوچهترشک مدیر استارتر عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 1253 عنوان خوابگاه 119 بازدید | 16 پست داره دلم میترکه ...چرا اینقدر بامن بدن بچه های اتاق ...بخدا من کاری با کارشون ندارم نَوایی نَوایی نوایییی!همه باوفایند تو گل بی وفایی...🍃☹💙🫂یه دختر که از بچگی تن به انتخابات اشتباه خانواده داده...🥲 1403/11/05 | 21:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yeshiiim عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 25525 عزیز دلم💕💕💕درکت میکنم یه سال پیش وضعیت تورو داشتم....اتاقتو عوض کن حتمااااا الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️🔥
الوچهترشک مدیر استارتر عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 1253 اتاقت عوض کن گفتن نمیشه همه اتاقا ظرفیت پر نَوایی نَوایی نوایییی!همه باوفایند تو گل بی وفایی...🍃☹💙🫂یه دختر که از بچگی تن به انتخابات اشتباه خانواده داده...🥲
روژان۹۴۹۴ عضویت: 1401/02/01 تعداد پست: 26222 گفتن نمیشه همه اتاقا ظرفیت پر سعی کن باهاشون ارتباط بگیرب
الوچهترشک مدیر استارتر عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 1253 عزیز دلم💕💕💕درکت میکنم یه سال پیش وضعیت تورو داشتم....اتاقتو عوض کن حتمااااا هرکاری میکنم میگن نمیشه کسی نمیخواد جابجا بشه نَوایی نَوایی نوایییی!همه باوفایند تو گل بی وفایی...🍃☹💙🫂یه دختر که از بچگی تن به انتخابات اشتباه خانواده داده...🥲
دلبر_عصبی عضویت: 1402/06/02 تعداد پست: 2380 تازه وارد جمعشون شدی؟ یا باید خودتو با این شرایط وقف بدیولی بنظر من اتاقتو عوض کن
fairy_green عضویت: 1401/11/16 تعداد پست: 2211 اولین آگاهی ای که باید قبل از رفتن توی خوابگاه به دست بیاری اینه که باید سازگاری داشته باشی و حواست باشه که این یه مقوله کاملا جدا از تغیر شخصیتهسازگاری کن و اگه دیدی که فایده نداره و داری اذیت میشی اتاقت رو عوض کنچون خودم خوابگاهیم ...
الوچهترشک مدیر استارتر عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 1253 سعی کن باهاشون ارتباط بگیرب خیلی تلاش کرده ام فقط منو یه نفر دیگه خیلی جوریم که اونم بیشتر موقع میره خونشون ...از بقیه اشون متنفرمممم نَوایی نَوایی نوایییی!همه باوفایند تو گل بی وفایی...🍃☹💙🫂یه دختر که از بچگی تن به انتخابات اشتباه خانواده داده...🥲
الوچهترشک مدیر استارتر عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 1253 تازه وارد جمعشون شدی؟ یا باید خودتو با این شرایط وقف بدیولی بنظر من اتاقتو عوض کن چون یبار بهشون گفتم بچه ها ساعت ۱۲ شبه لامپو خاموش کنین باهام بد شدن نَوایی نَوایی نوایییی!همه باوفایند تو گل بی وفایی...🍃☹💙🫂یه دختر که از بچگی تن به انتخابات اشتباه خانواده داده...🥲
دلبر_عصبی عضویت: 1402/06/02 تعداد پست: 2380 چون یبار بهشون گفتم بچه ها ساعت ۱۲ شبه لامپو خاموش کنین باهام بد شدن میدونی خوابگاه این مشکلات داره یکی زود میخوابه یکی دیر و و و بهترینش اینه اتاقتو عوض کنیبه شکل مهمان به بعضی از اتاقا برو سر بزن با یکی دوست شو اتاقتو بنداز اتاق اونا
الوچهترشک مدیر استارتر عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 1253 میدونی خوابگاه این مشکلات داره یکی زود میخوابه یکی دیر و و و بهترینش اینه اتاقتو عوض کنیبه شکل مهمان ... کاش بمیرم راحت شم نَوایی نَوایی نوایییی!همه باوفایند تو گل بی وفایی...🍃☹💙🫂یه دختر که از بچگی تن به انتخابات اشتباه خانواده داده...🥲
dorsaaa__bano عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 982 بابا ب خودت حق بدهخب جایی ک ناراحت هستی لازم نیست ک تظاهر کنی ک راحت هستی پس بنظر من یه بار دعوا راه بندازی حساب کار میاد دستشون آقایون لطفاً درخواست ندین که هرگز پذیرفته نمیشه. تحت هیچ شرایطی هم پست هام رو آقایون ریپلای نزنین.⛔⛔
دلبر_عصبی عضویت: 1402/06/02 تعداد پست: 2380 کاش بمیرم راحت شم چرا اینطور میگی بخاطر دو نفر عقده ای؟ ول کن بابا اهمیت نده اتاقتو عوض کن دیگ
الوچهترشک مدیر استارتر عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 1253 بابا ب خودت حق بدهخب جایی ک ناراحت هستی لازم نیست ک تظاهر کنی ک راحت هستی پس بنظر من یه بار دعوا راه ... دعوای بزرگی هم راه انداختم طوری که الان به هیچ کس به جز یه نفر که صمیمی هستم حرف نمیزنم ...ولی تو زو خدا بدبخت تر از من کجای دنیا هست نَوایی نَوایی نوایییی!همه باوفایند تو گل بی وفایی...🍃☹💙🫂یه دختر که از بچگی تن به انتخابات اشتباه خانواده داده...🥲