2789
عنوان

اعتقادات

153 بازدید | 28 پست

خانما نماز خوندن و حجاب داشتن به هم ربط دارن؟

ممکنه عمل نکردن به یکی روی دیگری هم تاثیر بذاره؟

من نماز میخوندم و اکثرا هم اول وقت چون حس میکنم کلید موفقیته البته یه مدت ترک کردم افسردگی گرفتم درسام به شدت افت کرد به حدی که از شاگرد اول بودن رسیدم به آخر بعد دوباره برگشتم و الان عالیم

ولی حجاب دوست ندارم مخصوصا به حجاب مو اعتقادات ندارم و شال نمی‌ذارم و لباسامم زیاد پوشیده نیست ولی مثل اونایی نیستم که جلفن و جلب توجه میکنن 

البته از اونا نیستم که برای حجاب جبهه بگیرم حتی در مواقع لزوم و مکان های مذهبی چادر هم دارم و حسی خوبی دارم ولی کلا با حجاب احساس راحتی نمیکنم 

بنظرتون روی بقیه اعمال تاثیر داره؟ 

کسی هست اینجا مثل من باشه؟

من اینجوریم 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

الان میخورنت چون میگن کسایی مثل پوشش تو شوهراشونو از راه به در کردن

اماده حمله باششش

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

نه ترو خدا دعوا نکنید فقط سوال پرسیدم

😂

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

مثل یه مجموعه هستن

اگه شما پابرهنه باشی از ازرش پیراهنت کم نمیکنه ولی مکمل هست 

اینا هم همینن. نداشتن یکی باعث نمیشه اون یکی باطل باشه یا قبول نشه

منم به شناخت حجاب نرسیدم ولی نماز رو دارم

و معتقدم چون یکی رو فعلا ندارم نباید اون یکی رو هم ترک کنم

من دیقا مث توام. 

تو ۱۳ سالگی خودم به این نتیجه رسیدم ک نماز بخونم. 

خداروشکر تا الانم ترکش نکردم. 

حجاب هم فعلا اعتقادی بهش ندارم، البته فقط سر، بدنم همیشه پوشیده‌س، چون حجاب بدن رو قبول دارم. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.  

منم نماز میخونم قران میخونم ولی حس میکنم منظور خدا از حجاب برا زن یه حریم که کسی به خودش اجازه دست د ...

منم چند جز قرآنو حفظم نماز و روزه هم انجام میدم ولی شال ندارم لباسمم معمولیه مثل کت یا پیراهن 

کل دین اسلام یعنی تسلیم بودن در برابر امر الهی یعنی نمیشه ی چیزایی انتخاب کنی انجام بدی ولی ی سریا نه

ولی خوب ماها معصوم نیستیم و هیچکدوممون کامل اطاعت امر نکردیم و نمیکنیم خیلیا نماز و حجاب دارن ولی واااااای از زبان سرخشون 

داغ دل ما را مگر دريا كند خاموش(بارها ترکیده)