2777
2789
عنوان

اعتقادات

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 28 پست
من دیقا مث توام. تو ۱۳ سالگی خودم به این نتیجه رسیدم ک نماز بخونم. خداروشکر تا الانم ترکش نکردم. حجا ...

دقیقا منم 

ولی به هرکی میگم میگه تکلیفمو مشخص کن یا رومی روم یا زنگی زنگ😐

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

دقیقا منم ولی به هرکی میگم میگه تکلیفمو مشخص کن یا رومی روم یا زنگی زنگ😐

بگو منو خدام باهم یجوری کنار میایم شما به فکر خودت باش. 

من همیشه همینو میگم. 😌😁

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.  

منم چند جز قرآنو حفظم نماز و روزه هم انجام میدم ولی شال ندارم لباسمم معمولیه مثل کت یا پیراهن

عزیزم مطمئنم الله تبارک تو رو دوس داره ببین چطور حالت خوب میشه و فک میکنی خدا کدوم کارا دوس داره همونو انجام بده 

عزیزم یه سوال افسردگی ت با نماز خوب شد ؟ من قران میخوندم ۱۸. سالمه نماز نمیخوندم از بچگی چند وقته شروع کردم خیلی اروم میشم

کل دین اسلام یعنی تسلیم بودن در برابر امر الهی یعنی نمیشه ی چیزایی انتخاب کنی انجام بدی ولی ی سریا ن ...

دقیقا من کسایی رو میشناسم که به شدت مذهبی و متعصبن ولی راحت دل آدما رو میشکنن

عزیزم مطمئنم الله تبارک تو رو دوس داره ببین چطور حالت خوب میشه و فک میکنی خدا کدوم کارا دوس داره همو ...

من از نماز معجزه ها دیدم 

تا وقتی میخوندم همیشه همه جا بهترین بودم 

یادمه کلاس ششم بعد از کلی نتیجه‌هایی هوشان اومد قبول نشده بودم ولی به لطف همین نماز و دعوا بعد از یه هفته گفتن قبول شدی و همه میگفتن تا الان چنین چیزی رخ نداده 

شونزده سالم بود ولش کردم از عرش رسیدم به فرش یعنی نابود شدم دوباره یه سال بعدش شروع کردم به یه آرامش عجیبی رسیدم

افسردگی ت با نماز خوندن خوب شد من چند وقته نامزدم انقد دلمو شکست افسرده شدم

یه دوره چهل روزه فقط تمام نمازاتو اول وقت بخون مطمئن باش حالت عالی میشه 

بعدش خودت نمیتونی ولش کنی 

اگه دوست داری فکرت آزاد بشه حفظ قرآن معجزه میکنه 

هم ارادتو تقویت میکنه هم به شدت به ذهنت نظم میده و آرومت میکنه 

شما هم شال و اینا نداری ولی نماز و روزه و .. رو انجام میدی؟

اره نماز و روزه هست . شال و اینا برام مهم نیست ممکنه بزارم ممکنه بیوفته . نمیدونم چجوری توضیح بدم در حالت کلی دوست داشتم حجابم کامل باشه اما خیلی هم برام مهم نیست بودن نبودنش

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!