2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام دوستان من چند سالی هست که عفونت داشتم به پیشنهاد دوستم زاج رو استفاده کردم .. فردای او روز کلی ...

عزیزم.سلام.بعدش چی شد؟باردار شدین؟ چیزای سفیدی که ازتون میومد مثل دنبه بود؟

لایک نکنید خیلی ممنونم

من چند ماه قبل دکتر رفتم گفت زخم دهانه رحم داری زخمت کهنه اس باید فریز کنی و من فریز نکردم ازین زاج سفید استفاده کنم بنظرتون ضرر نداره؟؟

دوست داشتن خود بهترین حسی دنیاست که انسان میتونه تجربه کند. حتی زیباتر ازینکه کسی دیگری ما را دوست داشته باشه 😍😘برای اولین بار خودت را ببخش 
من چند ماه قبل دکتر رفتم گفت زخم دهانه رحم داری زخمت کهنه اس باید فریز کنی و من فریز نکردم ازین زاج ...

اره اصلاااا سرخود ازاین چیزا استفاده نکنید خیلی عوارض داره

وایییی نه فک کردم میزنی ب اونجا من هیچگونه دارو عطاری نمیتونم بخورم بالا میارم 

سلام عزیزم میدونم این تاپیک قدیمیه ولی گفتم تجربه خودمو بگم من پنج سال پیش تنبلی تخمدان داشتم با کیست دکتر زنان گفت تا احتمال بارداریت ده درصده چون شدید بود یه عطار نخود زنان بهم داد ( زاج سفید) یک شب درمیون گذاشتم صبح تودهای سفید ازم میریخت تو نوار بهداشتی به دوماه نکشید به دفعه باردار شدم اما شوهرم نخواست گفت سقط کن تازه ازدواج کردیم بچه زوده منم سقطش کردم نخود زنان عالیه انقدر قرص خوردم واسه کیستو تنبلی تخمدان ولی این نخود زنان از صدتا قرصو امپول بهتر بود

تقاص به رستاخیز نمیمامد همه اینجا مجازات میشویم
سلام عزیزم میدونم این تاپیک قدیمیه ولی گفتم تجربه خودمو بگم من پنج سال پیش تنبلی تخمدان داشتم با کیس ...

سلام عزیزم میخواستم بدونم چطوری گذاشتی با چیزی قاطی کردی یا همون جوری گذاشتی و تا چند روز گذاشتی ؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
سلام عزیزم میدونم این تاپیک قدیمیه ولی گفتم تجربه خودمو بگم من پنج سال پیش تنبلی تخمدان داشتم با کیس ...

منم شنیدم ؛ نخود زنان همون زاجه؟؟

میدونی چرا حالم خوبه ؟چون تاحالا از حال خوب کسی حالم بد نشده            بهترین ها رو برای اطرافیانت بخواه ؛خدا خیلی مهربونه ؛ بهترین ها نصیبت خواهد شد   قووووول 
سلام دوستان من چند سالی هست که عفونت داشتم به پیشنهاد دوستم زاج رو استفاده کردم .. فردای او روز کلی ...

سلام عزیزم میدونم این تاپیکت خیلی قدیمیه ولی گفتم شاید بیای اینجا/منم دقیقا عین تجربه شمارو دارم 4شب پیش زاج گداشتم ازم تیکه های خون خشک شده داره میاد نمیدونم واسه چی اینجوری شد;شما بعدچ چی شد؟رفتین دکتر یا خود ب خود خوب شدین ممنون میشم اگه هنوز میای و جواب بدی