2789
بله استفاده کردم خوب بوده و اگر اینکارو میکنی باید ماهی یکبار انجام بدی اولش دهانه رحمت سفت و تقریب ...

خانمی زاج استفاده کردین شما؟؟؟

من دیشب گذاشتم الان سوزش شدید دارم دهانه بدنمم کامل سفت شده میترسم توروخدا چیزبدی نیست؟؟؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من دیشب دوتیکه گذاشتم ولی وقتی میومد پایین خیلیییی میسوخت خیلی اذیت شدم. چقد باید استفاده کنم؟

سه شب پشت سر هم،به اندازه یه نخود بذار

در تاریخ۱۳۹۸/۲/۳۱بی بی چکم مثبت شدخداروشکــر😍😍😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه😍

سلام دوستان من چند سالی هست که عفونت داشتم به پیشنهاد دوستم زاج رو استفاده کردم .. فردای او روز کلی از من آب خارج شد و دیگه اصلا ترشح نداشتم ،خیلی خوشحال بودم .تا این که بعد از سه روز از رحم لختهای خون خشک شده و پوست های که مثل دستمال کاغذی بود از من اومد .   خدا به خیر بگذزونه

سلام دوستان من چند سالی هست که عفونت داشتم به پیشنهاد دوستم زاج رو استفاده کردم .. فردای او روز کلی ...

به نظرت اون چیز پوست مانند یا شبیه دستمال کاغذی چی میتونه باشه؟پولیپ و فیبروم که زائده های گوشتی اند که احتمال زیاد صورتی یا قرمز بایستی باشند.شما چیزی متوجه شدی یا حدس میزنی چی باشه؟ممکنه دستمال کاغذی که برای خشک کردن بعد از طهارت استفاده میکنیم وهرد رحم بشوند یا این چیز پوست مانند ممکنه همون زاج باشه که با جذب آب به اون شکل دراومده؟

به نظرت اون چیز پوست مانند یا شبیه دستمال کاغذی چی میتونه باشه؟پولیپ و فیبروم که زائده های گوشتی اند ...

وای انگار ذهن منو خوندی ..دقیقا همین شرایطم منم ....نمیدونمم اون دستمال کاغذیه چیه ولی پولیپ و فیبروم ندارم ی کیست ۴ ساتت دارم تو تخمدان نمدونم واقعا اون چیه 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
چرا نمیری دکتر خوب .  من بهت دکتر یگانه رو معرفی می کنم سمت اقدسیه هست

رفع شد کیستم اب شد 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
بچه ها من خالی استفاده کردم رحمم چسبیده بدون اینکه برم دکتر چجوری درستش کنم راهی هست ؟

خودبخود بعد چند روز حل میشه . من زاج استفاده کردم ازم یه چیز پوست مانند اومد بعدشم کمی خونریزی کردم الان خوب شده

با همین زاج کیستتون آب شد؟چه کار کردید.ممنون میشم توضیح بدید.علائم کیست چی بود؟

نه...بومادران و فراسیون خوردم کلا رفت ...

سلام دوستان واسه عفونت واژن از مریم گلی 100گرم تخم گشینیزر20گرم بابونه 20گرم آویشن 20گرم جفت بلوط 20گرم اینا راوازعطاریدبگیرید مخلوط کن هرروز یک قاشق را داخل4لیوان  آب بجوشانید تا دولیلیوان بمونه وداخلدتشت ریخته و20دقیقه بنشینید معجزه میکنه.... زاج راحت ما داخل که کپسول بزارید وبا روغن زیتون چرب کنید یک شب نبات سفید یک شب زاج آغاز هرکدام به مدت 5شب یک روز درمیان