مادرم گفت عین سگ مفت میخوری و کار نمیکنی تو خونه و فلان و بهمان... حالا من یا فقط ناهار میخورم یا فقط شام، صبونه نمیخورم... یه وعده کلا... وزنمم ۴۸ کیلوعه حالا مادرم ۸۰... بگذریم... به من گفت خیلی مفت میخوری از صبحم پدره منو در آورده تو تاپیکام هست... خب منم دارم برای کنکور میخونم...
حالا من بهش گفتم از این به بعد هر کی به هر اندازه ای که میخوره کار میکنه... میدونم سخته ولی خیلی برام پیش اومده این تجربه، شبا موقع مسواک دوسه تا قند برمیدارم تا تو مدرسه پس نیوفتم... صدای یخچال نیاد چون خیلی مواظبه... نظرتون چیه
پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه. -پناه.
ول کن برات مهم نباشه اینا همه برات یه سرعت گیر تو زندگیباید ازشون بگذریخدارو چه دیدی شاید یه روز به ...
من سیزده روزه که قول دادم انسان خوبی باشمو تا الان که هیچ کدوم ازمعیارامو دور نزدم ولی حس میکنم هرچی بیشتر آدم خوبی میشم و سعی میکنم به خدا نزدیک تر شم کلی بلا سرم میاد خیلی عجیبه چون قبلا اینجوری نبود، تا تغییر میکنم سختی میکشم
پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه. -پناه.