2777
2789
عنوان

بنظرتون خوب جوابشو دادم❓

163 بازدید | 14 پست

مادرم گفت عین سگ مفت میخوری و کار نمیکنی تو خونه و فلان و بهمان... حالا من یا فقط ناهار میخورم یا فقط شام، صبونه نمیخورم... یه وعده کلا... وزنمم ۴۸ کیلوعه حالا مادرم ۸۰... بگذریم... به من گفت خیلی مفت میخوری از صبحم پدره منو در آورده تو تاپیکام هست... خب منم دارم برای کنکور میخونم... 

حالا من بهش گفتم از این به بعد هر کی به هر اندازه ای که میخوره کار میکنه... میدونم سخته ولی خیلی برام پیش اومده این تجربه، شبا موقع مسواک دوسه تا قند برمیدارم تا تو مدرسه پس نیوفتم... صدای یخچال نیاد چون خیلی مواظبه... نظرتون چیه

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه خورده تو ظرف شستن و اینا کمکش بده اگه میتونی اینجوری از سرت باز میشه بنظر من حالا

عین سگ کار میکنم تو خونه تموم نمره هام افت کرده، باز آبرومو میبره

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

برادرت چندسالشه 

واقعا مادرت از همه لحاظ سالم نیستن مشکل دارن 

پدرت هم میدونه مامانت پولای تو رو میگیره؟

واقعا برای همچین خانواده ای متاسفم

دوتا ترنم اصفهانی (کاربری دست دونفر است)
منظور خوردن نیست ،خونه بجز غذا نیاز به رسیدگی و همکاری داره

بخدا تو تاپیکام هست... گل و روی غذا رو میده پسرش بعد ته قابلمه رو میندازه جلوم میگه بکن بخورش... سره همونم منت میزاره... 

برادرت چندسالشه واقعا مادرت از همه لحاظ سالم نیستن مشکل دارن پدرت هم میدونه مامانت پولای تو رو میگیر ...

برادرم یسال از خودم کوچیکتره ولی چون گندست یبار زد دستمو شکست، تاپیکشم زدم... بابامم خیلی شکاکه یجا برم همش تعقیبم میکنه یبار دیدمش

وا دختر غذا بخور تو سن رشد هستی لجبازی با اینده و سلامتت نکنمادرا گاهی غیر قابل تحمل میشن صبر کن هیچ ...

خواهر شش سالمه گاهی اذیت میکنه و میگه ای کاش شماها میمردین خدا دو تا پسر بهم میداد شماها همش خرجین

برادرم یسال از خودم کوچیکتره ولی چون گندست یبار زد دستمو شکست، تاپیکشم زدم... بابامم خیلی شکاکه یجا ...

تنها کاری که میتونی بکنی بابات را بکشی طرف خودت 

وقتی کسی خونه نیس زنگ بزن این مشاور سراسری رایگان ازش کمک بگیر 

شمارش تو گوگل هست

دوتا ترنم اصفهانی (کاربری دست دونفر است)
خواهر شش سالمه گاهی اذیت میکنه و میگه ای کاش شماها میمردین خدا دو تا پسر بهم میداد شماها همش خرجین

ول کن برات مهم نباشه اینا همه برات یه سرعت گیر تو زندگی

باید ازشون بگذری

خدارو چه دیدی شاید یه روز به هدفت رسیدی و ایندتو عالی ساختی

منم مثل تو مادرم گاهی بد جور حالمو میگرفت

تازه من طلاقم گرفته بودم 

بیشتر روم سرکوفت میزد

الا چند وقته مستقل شدم راحت شدم

ول کن برات مهم نباشه اینا همه برات یه سرعت گیر تو زندگیباید ازشون بگذریخدارو چه دیدی شاید یه روز به ...

من سیزده روزه که قول دادم انسان خوبی باشمو تا الان که هیچ کدوم ازمعیارامو دور نزدم ولی حس میکنم هرچی بیشتر آدم خوبی میشم و سعی میکنم به خدا نزدیک تر شم کلی بلا سرم میاد خیلی عجیبه چون قبلا اینجوری نبود، تا تغییر میکنم سختی میکشم

تنها کاری که میتونی بکنی بابات را بکشی طرف خودت وقتی کسی خونه نیس زنگ بزن این مشاور سراسری رایگان از ...

این مشاورا هیچ کاری نمیکنن... هزار بار زنگ زدم