امروز هرکار میکنم سینمو نمیخوره. گریه میکنه. سرش و عقب میکشه. چون شیرم کم بود شیر خشک کمکی میدادم. الان دیگه نمیخوره سه ماه و نیمشه. چی کار کنم پس نزنه دوس دارم شیر خودمو بخوره
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
همیشه اینطور نیست. دخترم نوزادیش چندبار شیرخشک خورد ولی بعدش شیر منو پذیرفتاز ۶ ماهگی هم روی یکی دو ...
همون یکی دوبار اشکال نداره
ولی خیلی ها الویت شیر خشک میشه وچون هم راحته وهم خوشمزه بچه اونو میخاد
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.