irwy مدیر عضویت: 1403/09/07 تعداد پست: 976 عنوان قدتون چنده | مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 53 پست راضی هستید ؟لطفا بلندا و کوتاها دعوا نکنن 😐😂♥️ دائم آواره بُوَد هرکه پیِ دل برود.. 1403/11/05 | 17:47 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آنه۰دختری۰درگاوداری عضویت: 1403/07/18 تعداد پست: 179 وزنتو کم کن برو باشگاه یه هیکلی میتونی بسازی که نگم برات دیروز رفته بودم باشگاه یه دختره جدید اومده ... ۲سال پیش رژیم گرفتم بعدازچهارپایه افتادم دستم شکست بعداون وزنم بیشترشدالان اراده ندارم ورزشوشروع کنم😕دلم میخواکم کنم ولی نمیتونم جلوخوردنموبگیرم مخصوصانون ازسال۹۳پیامارومیخوندم ولی کاربری نداشتم سال۹۸اومدم ولی سال۱۴۰۰تعلیق شدم مگه چی گفتم؟😶🌫️🤔خودمم نمیدونم🤷♀️حساب قبلیم خواهرلاکپشتهای نینجابودم نمیدونم کسی یادش هست یان
sadaf__far عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 37395 ۲سال پیش رژیم گرفتم بعدازچهارپایه افتادم دستم شکست بعداون وزنم بیشترشدالان اراده ندارم ورزشوشروع کنم ... اخیییی عزیزم بلا به دور باشه ازت اشکال نداره دوباره شروع کن مطمعنم میتونی 😍
محان عضویت: 1403/03/23 تعداد پست: 6375 چطوری رشد کردی ؟ ورزش میکنم روزانه و هرشب شیر با پودر گردو بادوم نارگیل و عسل و شیره خرما و انگور رو قاطی میکنم میخورم البته همیشه نه. ساب هم در کنارش گوش کردم شبا هم زود میخوابم، ۱۰ تا ۵ صبح. زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.
irwy مدیر استارتر عضویت: 1403/09/07 تعداد پست: 976 ورزش میکنم روزانه و هرشب شیر با پودر گردو بادوم نارگیل و عسل و شیره خرما و انگور رو قاطی میکنم میخور ... منم میخوام ساب گوش بدماز یوتیوب گوش میدی ؟ دائم آواره بُوَد هرکه پیِ دل برود..
محان عضویت: 1403/03/23 تعداد پست: 6375 منم میخوام ساب گوش بدماز یوتیوب گوش میدی ؟ نه تلگرام. زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.
irwy مدیر استارتر عضویت: 1403/09/07 تعداد پست: 976 نه تلگرام. اوکیه موفق باشیمیشه بگی برای کدوم سازندس ؟ دائم آواره بُوَد هرکه پیِ دل برود..
لقبم_خرسیه عضویت: 1403/02/26 تعداد پست: 730 ارههههه اخه ما تو طایفه مون یا کوتاهن یا بلند نرمال یکی دوتا هست و اینجوریه که کوتاها میگن درازی درد نمیخوره بلندا میگن کوتاهی😐😂قشنگ ادمو ناامید میکنن
محان عضویت: 1403/03/23 تعداد پست: 6375 اوکیه موفق باشیمیشه بگی برای کدوم سازندس ؟ جیون و افسانه. کانالشم مجیک یونیورس(خارحی بزن). زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.
لقبم_خرسیه عضویت: 1403/02/26 تعداد پست: 730 من عاشق قد نرمالم پس بنظرم بله عالیه جدی میگین؟اخه بنظرم نه قدم کوتاهه که به فنچ و بغلی بودنم بنازم نه بلندم که به قد رعنام بنازم😐😂البته فک میکنم همش بخاطر تخریب آشناهاست که هعی میخوان حس ناکافی بودن یه ادم بدن
sadaf__far عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 37395 اخه ما تو طایفه مون یا کوتاهن یا بلند نرمال یکی دوتا هست و اینجوریه که کوتاها میگن درازی درد نمیخوره ... نه خیلیم قدت خوبه یه قد نرمال برا خانوما خیالت راحت
لقبم_خرسیه عضویت: 1403/02/26 تعداد پست: 730 نه خیلیم قدت خوبه یه قد نرمال برا خانوما خیالت راحت مرسی مهربون حالمو خوب کردی😘♥️