2777
2789
عنوان

قدتون چنده

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 53 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

۱۶۷‌ خوبه ایا؟

من عاشق قد نرمالم پس بنظرم بله عالیه

میشه برام یه صلوات بفرستی؟ ممنونم :)♥️..خاک تو سر اون آقایی که به من درخواست دوستی بده ✊🏻😐 بسه دیگه من خسته شدم از بس ردت کردم تو خسته نشدی؟ این استمرار رو جای دیگهی زندگیت داشتی الان اینجا نبودی!

کوچولوام👈🏻👉🏻🤭۱۵۶ ام، تا چند مدت پیش ۱۵۲ بودم.

چند سالته ؟

میشه برام یه صلوات بفرستی؟ ممنونم :)♥️..خاک تو سر اون آقایی که به من درخواست دوستی بده ✊🏻😐 بسه دیگه من خسته شدم از بس ردت کردم تو خسته نشدی؟ این استمرار رو جای دیگهی زندگیت داشتی الان اینجا نبودی!

معجون افزایش قد داری؟

نه فضولم 

۱۷۳ وزنم۸۶🤧🫣

وزنتو کم کن برو باشگاه یه هیکلی میتونی بسازی که نگم برات 

دیروز رفته بودم باشگاه یه دختره جدید اومده بود ماشالا قد بلند هیکل عااالی یه نیم تنه و شورتک پوشیده بود ماشالا خیلی قشنگ بود 

ازش پرسیدم قدت چنده ؟گفت ۱۷۴ 

ماه دیگه میشه ۲۰.

چطوری رشد کردی ؟ 

نعودبالله

خب هستم دیگه وگرنه قد ملتو میخوام چیکار 😂

2827
2791
2779
2792