2777
2789
وزنتو کم کن برو باشگاه یه هیکلی میتونی بسازی که نگم برات دیروز رفته بودم باشگاه یه دختره جدید اومده ...

۲سال پیش رژیم گرفتم بعدازچهارپایه افتادم دستم شکست بعداون وزنم بیشترشدالان اراده ندارم ورزشوشروع کنم😕دلم میخواکم کنم ولی نمیتونم جلوخوردنموبگیرم مخصوصانون

ازسال۹۳پیامارومیخوندم ولی کاربری نداشتم سال۹۸اومدم ولی سال۱۴۰۰تعلیق شدم مگه چی گفتم؟😶‍🌫️🤔خودمم نمیدونم🤷‍♀️حساب قبلیم خواهرلاکپشتهای نینجابودم نمیدونم کسی یادش هست یان
۲سال پیش رژیم گرفتم بعدازچهارپایه افتادم دستم شکست بعداون وزنم بیشترشدالان اراده ندارم ورزشوشروع کنم ...

اخیییی عزیزم بلا به دور باشه ازت 

اشکال نداره دوباره شروع کن مطمعنم میتونی 😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چطوری رشد کردی ؟

ورزش میکنم روزانه و هرشب شیر با پودر گردو بادوم نارگیل و عسل و شیره خرما و انگور رو قاطی میکنم میخورم البته همیشه نه. 

ساب هم در کنارش گوش کردم شبا هم زود میخوابم، ۱۰ تا ۵ صبح. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.  

ورزش میکنم روزانه و هرشب شیر با پودر گردو بادوم نارگیل و عسل و شیره خرما و انگور رو قاطی میکنم میخور ...

منم میخوام ساب گوش بدم

از یوتیوب گوش میدی ؟ 

دائم آواره بُوَد هرکه پی‌ِ دل برود..

من عاشق قد نرمالم پس بنظرم بله عالیه

جدی میگین؟

اخه بنظرم نه قدم کوتاهه که به فنچ و بغلی بودنم بنازم نه بلندم که به قد رعنام بنازم😐😂

البته فک میکنم همش بخاطر تخریب آشناهاست که هعی میخوان حس ناکافی بودن یه ادم بدن