2777
2789
عنوان

کنکوریا

147 بازدید | 28 پست

واقعا خوش به حال یه سریاتون که پول زیادی خرج نکردین
من 80 میلیون شهریه مدرسه دادم پول کتابا هم که دیگ انقد زیاده از دستمون دررفته
حالا میخوام واسه پانسیون عید ثبت نام کنم خانواده میگن نه تو نمیتونی باید تضمین بدی پزشکی قبول میشی ولی من واقعا نمیتونم این تضمینو بدم
فقط خدا کنه امسالم به خوبی تموم بشه دیگ واقعا خسته شدم مخصوصا با این خانواده که هیچ درکی ندارن
تا حرف درس میشه خونه ما دعوا شروع میشه منم گریم میگیره تا خود شب از سر درد میمیرم و هیچ درسی نمیتونم بخونم بعد انتظار تضمین پزشکی هم دارن هعیی 

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .     موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی

منت واقعا سخته

خب یه بار از شرایط کنکور براشون بگو و بگو ک در حد توانت تلاشت رو میکنی

نمیتونی بری کتابخونه؟

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منت واقعا سختهخب یه بار از شرایط کنکور براشون بگو و بگو ک در حد توانت تلاشت رو میکنینمیتونی بری کتاب ...

عزیزم شرایط کنکور دیگ چیزی نیست که من بخوام واسشون بازگو کنم انقدری همه جا گفته شده که خودشون میدونن میتونه تو اینستا هزار تا پشت باید 12 ساعت در روز درس بخونی بهم نشون بده یعنی یدونه شزایط کنکور رو نمیبینه ؟
واقعا دیگ هیچ امیدی ندارم به قبول شدنم تا میام یه کاری کنم دوباره امید بگیرم میزنن هر چی ساختمو نابود میکنن
نه پارسال کتابخونه رفتم ولی نمراتم پایین شد واسه همون دیگ نمیزارن خودمم نمیخوام برم از محیطش خوشم نمیاد 

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .     موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی

تو زیرزمینم باشی درس بخوای بخونی میخونی این قرو فرا چیه 

رستگار رحمانی مگه کجا درس خونده بود 

فامیل ما به باباش گفت برام ایفون بگیر پزشکی میارم الان ایفونو داره پزشکی هم نیاورده بنده خدا همش باباش میزنه تو سرش این قضیه رو 

چقدر پول خرج کردی 😐من برای کنکورم نهایت ۵ ۶ تومن اونم هزینه کنکور و کتاب و امتحان نهاییام شد تازه ی ...

آره 100 میلیون میشه حالا امسالو فقط در نظر گرفتم این سه سال پیش هم حساب کم 200 میلیونم میشه 

دوستم جمعا‌ از دهم ۲۰۰ میل هزینه کرد پزشکی اصفهان اورد

دقیقا منم از دهم 200 میلیون هزینه کردم ولی فک نکنم چیزی قبول بشم یعنی هیچ امیدی ندارم نه به کنکور بلکه به همین زندگی
چیزی که توش همش منت باشه همش دعوا باشه هعییی
حالا دو روز دیگ کارنامه میاد از همین الان تهدیدا شروع شده 

دوستم جمعا‌ از دهم ۲۰۰ میل هزینه کرد پزشکی اصفهان اورد

پشم هایم ۲۰۰ میلیون تومان؟!

همه رو هم کلاس بره جمعا میشه ۵۰

با کتابا میشه ۳۰ تومن

۳۰ تومنم مشاوره

هرماهم بره پانسیون برای ۹ ماه میشه ۲۰ تومن

جمعا ۱۳۰

این ۷۰ رو چجوری داده یعنی

اَی خِدا چرا من امرو انقدر حسابگر شدم😂😂🤣 خودت بی زحمت هدایتم کن😂

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

تو زیرزمینم باشی درس بخوای بخونی میخونی این قرو فرا چیه رستگار رحمانی مگه کجا درس خونده بود فامیل ما ...

قبول دارم حرفتو ولی من صبا نمیتونم بیدار بشم کبدم مشکل داره باعث میشه همش خوابم بگیره گفتم تو اون چند روز یه طوری بشه بتونم همه درسامو جمع بندی کنم حداقل یه پله بیام بالاتر
منم تو همین شرایطم خسته شدم انقد حرف شنیدم ازشون واقعا دیگ نه امیدی به کنکور و نه امیدی به زندگی دارم 

پشم هایم ۲۰۰ میلیون تومان؟!همه رو هم کلاس بره جمعا میشه ۵۰با کتابا میشه ۳۰ تومن۳۰ تومنم مشاورههرماهم ...

هروز‌ معلم خصوصی میرفت خونشون‌

‌نمیدونم والا خودش میگفت ۲۰۰‌ میل‌ خرجم

شد

ولی ۱۴ ساعت میخوندا