2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 28 پست
عزیزم شرایط کنکور دیگ چیزی نیست که من بخوام واسشون بازگو کنم انقدری همه جا گفته شده که خودشون میدونن ...

ای بابا خب بعضی خانواده ها اون طور ک باید در جریان نیستن

اینستا رو ولش اگ مشاور داری بگو اون باهاشون حرف بزنه

خودتم همه تلاشت رو بکن 

ببین یه جمله ای هست میگه تو اگ تلاش کنی یا میشه یا نمیشه

ولی اگ تلاش نکنی قطعا نمیشه

پس ۵۰ درصد احتمال شدن هست از طرفی هم معدلم وجود داره

ناامیدی الانت هم طبیعیه اما اجازه نده بدنت بشه ارباب ذهنت

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هروز‌ معلم خصوصی میرفت خونشون‌‌نمیدونم والا خودش میگفت ۲۰۰‌ میل‌ خرجمشدولی ۱۴ ساعت میخوندا

اره خدایی ۱۴ ساعت خیلی خوبه

معلومه خودشم اهل تلاش بوده

دمش گرم

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

عزیزم چرا باید خندت بگیره ؟

بیخیال ولی من سوسول بازی میبینم این کارا رو

چهار تا کتابه دیگه بخون برو آزمون بده ، نمیفهمم چرا انقد سختش میکنین

البته که تاثیرات بازاریابی مشاوراس

ای بابا خب بعضی خانواده ها اون طور ک باید در جریان نیستناینستا رو ولش اگ مشاور داری بگو اون باهاشون ...

نه مشاور ندارم پارسال مشاور گرفتم ولی همش میومد یه برنامه میداد و میرفت دیگ امسال نگرفتن و اینو همش میزنن تو سر من بدبخت
عزیزم من 4 ساله هر روز  و هر شب دارم حرف میشنوم هر کی جای من بود بازم کم میاورد 

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .     موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی

حتی ازمون پول ندادی؟؟؟؟؟؟؟؟؟

قلم چی رفتم دوازدهم ترازمم اخرین بار ۷۹۰۰ اومد و مامایی آوردم بعد نرفتم و پشت موندم اما از بهمن خوندم از بس امروز فردا کردم و تبریز قبول شدم

بیخیال ولی من سوسول بازی میبینم این کارا روچهار تا کتابه دیگه بخون برو آزمون بده ، نمیفهمم چرا انقد ...

ای کاش به همین آسونی که میگی بود
غم و غصه خودم هیچی خانواده هم اضافه میشه دیگ هیچ انرژی نمیمونه تا همون 4 تا کتاب رو بتونم بخونم
شاید نمیدونم...

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .     موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی

ای کاش به همین آسونی که میگی بود غم و غصه خودم هیچی خانواده هم اضافه میشه دیگ هیچ انرژی نمیمونه تا ه ...

عزیزم یادت باشه هرررر چی رو سخت بگیری دور دست و سخت میشه برات

موفق باشی💓

نه مشاور ندارم پارسال مشاور گرفتم ولی همش میومد یه برنامه میداد و میرفت دیگ امسال نگرفتن و اینو همش ...

بله متاسفانه بعضی مشاورا و معلم ها فقط پول گرفتن رو خوب بلد شدن ولی وجدان کاری ندارن اصلا

حق داری تایم زیادی هست اما تو ک تا اینجا تحمل کردی یه مقدار دیگ هم تحمل کن تموم میشه اما تهش حرفا اونا اونقدرا یادت نیست ولی همه تلاشایی ک کردی تو ذهنت میمونه مطمئن باش

همه وقتی ک توانت رو گذاشتی برای هدفت و هرچی از دستت میومد رو انجام دادی

هزینه پانسیون چقده

15 تومنه ولی چون ما دانش آموز خودشیم میگیره 12 تومن فقط تا امروز میتونستم ثبت نام کنم 

بعد این برا چند ماهه؟

چند ماه نیست عزیزم این برا عیده یعنی از 27 اسفند شروع میشه تا 12 فروردین
البته که الان با استادم حرف زدم گفت از 10 بهمن ما شروع میکنیم ولی نمیریم واسه پانسیون برنامه میدن ما درسو میخونیم