2777
2789
عنوان

حرفای این زن راسته بنظرتون

129 بازدید | 12 پست

زنگ زدم چن ماه پیش یه خانومی بهم یه سری چیزا گف که خیلیم درست درنیومد گف طلسم داری دعا داری کارات پیش نمیره که خب درست بود گف تا باطل نکنی هیچی نمیشه باطل کنی کارات اوکی میشه. من بهش گفتم کسیو نمیشناسم شما نمیشناسی کسی رو که باطل کنه

گف نه خودت باید بگردی 

چن روز پیش دوباره تک نیت گرفتم گفتم طلسم دارم یا نه گف اره داری باید باطل کنی پیش کسی که کارش خیلی خوب باشه منم گفتم نمیشناسم گف اگه میخوای من یکیو سراغ دارم کار مشتریامو انجام داده خیلی خوبه و فلان سرش شلوغه گنده ها میرن پیشش ولی بالای ۱۰ تومن میگیره 

شک کردم چرا همون اول نگف و معرفیش نکرد شاید میخواست ذهن منو درگیر کنه تا دوباره بهش زنگ بزنم نظر شما چیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا یه چیزی یاد گرفتن   و به همه همینوومیگن

دوستمم ۴تومن داده ۶تومن دیگم گفته باید بدی 

کلا پول زیاد میگن تا ادم های پولدار برن سمتشون و دلشونم نمیسوزه میگن اینا ساده هستن و با تلقین راه براشون باز میشه

دلشاد هستم...💍

اینا اگه نگن‌طلسم داری یا دعا داری یا ازین چرت و پرتا که نونشون آجر میشه!شما چطوری باور میکنی آخه؟! ...

ینی دروغ میگه؟ 

من شک کردم چون دفه اول گف کسیو نمیشناسم خودت باید بری دنبالش ولی دفه دوم گف یکی هست مشتریم رفته راضی بوده و فلان 

همش چرت و پرت ۱٠تومن که سهله ۱٠٠میلیون هم خرج بکنی جیبشون الکی پر کردی

من شک کردم چون دفه اول گف کسیو نمیشناسم خودت باید بری دنبالش و پیدا کنی ولی دفه دوم گف یکی هست مشتریم رفته راضی بوده و فلان 

اصلا یه چیزی یاد گرفتن و به همه همینوومیگندوستمم ۴تومن داده ۶تومن دیگم گفته باید بدی کلا پول زیاد ...

خب کار دوستت اوکی نشد؟

من شک کردم چون دفه اول گف کسیو نمیشناسم خودت باید بری دنبالش ولی دفه دوم گف یکی هست مشتریم رفته راضی بوده و فلان

اصلا باور نکن اینا برا پول یه مشت دروغ میگه پولتو هم گرفت دوتا کاغذ میده برا طلسم بعد هم هیچی به نظر ...

من شک کردم چون دفه اول گف کسیو نمیشناسم خودت باید بری دنبالش و یکیو پیدا کنی ولی دفه دوم گف یکی هست مشتریم رفته راضی بوده و فلان گف من خودم چون مشتریم رفته نتیجه گرفنه میگم و گف شمارشو باید از اون بگیرم 

بعد شماره رو فرستاد گف بگو از طرف فلانی ام

ینی دروغ میگه؟ من شک کردم چون دفه اول گف کسیو نمیشناسم خودت باید بری دنبالش ولی دفه دوم گف یکی هست م ...

واقعا فکر میکنی راست میگه؟!

طرف شغلش اینه 

از این راه داره پول درمیاره

بعد بهت بگه نه طلسم نداری نه دعا نداری

بعد به نظرت دیگه کسی میره سراغش؟! نون از کجا بیاره بخوره اون موقع؟!

اینام همه ترفنداشونه واسه گیج کرون تو و سواستفاده از جیبت

You Only Live Once
ینی دروغ میگه؟ من شک کردم چون دفه اول گف کسیو نمیشناسم خودت باید بری دنبالش ولی دفه دوم گف یکی هست م ...

مردم بیکارن واسه ما طلسم بگیرن اخه الان کی میره ده میلیون بده واسه شما طلسم بگیره پولش زیادی کرده اخه!

من شک کردم چون دفه اول گف کسیو نمیشناسم خودت باید بری دنبالش و یکیو پیدا کنی ولی دفه دوم گف یکی هست ...

مادرم خدا بیامورز بیسواد و ساده بود اینقد رفت دنبال این رمال و دعانویس و کلی پول خرج کرد و هیچ نتیجه نمی گرفت با پدرم مشکل داست هیچی فقط پول خرج میکرد بدون هیچ نتیجه ای همش دروغه باور نکن همه چی دست تقدیر و سرنوشته 

خب کار دوستت اوکی نشد؟من شک کردم چون دفه اول گف کسیو نمیشناسم خودت باید بری دنبالش ولی دفه دوم گف یک ...

نه بابا دروغه همش

باز یکی  از دوستام بسکه تلقین کرد که کار یکی از فالگیرا خوب بوده و من میرسم به ...بعد اوکی شد

همه چی به قدرت مثبت اندیشی و دید خوب و تلقینه 

دلشاد هستم...💍