من سه تومن دارم دیروز رفتم پانصد سوت سکه پارسیان بگیرم یه خانمی اومده بود سکه هاش تقلبی بودن یعنی وزنشون کم بود طلا فروش هم چون آشنا بودم گفت صلاح نیست دیگه سکه بگیری حالا میخام از آپ طلای آب شده بگیرم نظرتون چی هست چون پول پسر کوچولوم هست میخام تو دستم خرج نشه براش پس انداز بشه هر موقع نیاز داشت براش بفروشم
خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها.... قدر لحظات رو بدانیم
من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه): برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمدهام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی. یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز میکنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم): حکایت مواجهه من با آدمهاییه که یهو ازشون عجیبترین بیمهریها رو میبینم...
عزیزم از اینستا من پیج معتبر دارم مال خودم نیس ها اما ازشون خرید کردم طلای سوت یا همون طلای مینیمال میفروشن با س تومن هم میتونی خرید کنی خواستی بگو پیج و بدم بهت