2777
2789

🤕

شوهرم نه پول داره نه اخلاق

کل روز درگیر کارای خونه و درس دخترم (دخترم اختلال یادگیری داره)

چند سال نه مسافرت رفتیم نه جای جدیدی

شوهرمم شب میاد خونه فقط غر میزنه و به همه چی ایراد میگیره

نه پول دارم ب خودم برسم نه هیچی

دخترعمم میبینم ی سال ازم بزرگتره

طلاق گرفته چندد سال پیش

ی دوس پسر پولدااار داره بهترین جای شهر براش خونه رهن کرده

هر مناسبتی بهتربن کادوها

ایفون ۱۷ پرومکس

شهریور سالگرذ دوستیشون بود برا دخترعمم لاماری خرید

هر عید مسافرت خارجه ....

هعیی چی بگم موندم خودمم

مرداد سیاه ۴۰۴ بابای جوونم پر کشید تو آسمونا و حالا من یه مرده متحرکم( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری چهارده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منو شوهرم روزی دوجمله هم با هم حرف نداریم بزنیم

مرداد سیاه ۴۰۴ بابای جوونم پر کشید تو آسمونا و حالا من یه مرده متحرکم( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری چهارده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)

چی داره مگه دختره

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
بابای ما اللن فکر کردی ب ما پول میده؟الان باید عین سگ کار کنی

بابا منظورش نیست

شوگرددی منظورشه ..دوست پسر

تو زندگیم اشتباه زیاد داشتم ولی هیچوقت انقدر احمق نبودم که منتظر باشم آمریکا بیاد کشورمو نجات بده .. من یه دختر مانتویی و کم حجابم ولی عاشق وطن عزیزم و رهبر مقتدرم هستم ..جانم فدای سید علی .. روح شهدای امنیت شاد انشاا.. شفیع ما باشند

خب عزیزم معلومه بمونی و بسازی زندگیت از این بهتر نمیشه

چیکار میشه کرد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز