2821
2789
فیزیوتراپی +استراحت+ گذر زمان در حد ۱ الی ۲ سال +انجام ورزش های تقویت فیله

خب من خیلی درد دارم اگه یک ماه دیگه دوماه دیگه با انجام همین کارا دردم خوب نشه ک نمیشه ک دووم نمیارم کمرم میزنع به پاهام دردم خیلی شدیده اصلا نمیتونم بشینم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب من خیلی درد دارم اگه یک ماه دیگه دوماه دیگه با انجام همین کارا دردم خوب نشه ک نمیشه ک دووم نمیارم ...

منم همینطور بودم ۱۸ سالگی اینطور شدم 

ولی طول میکشه 

اگه عمل کنی  بد تر میشه 

به پشمانتان بیاموزید که هر تاپیکی ارزش ریختن نداره😉

منم همینطور بودم ۱۸ سالگی اینطور شدم ولی طول میکشه اگه عمل کنی بد تر میشه

من 22 سالمه دکترم گفته چون جوونی فعلا درمان های غیر جراحی انجام بدمثه اما چون پارگیت حاده اگه جواب نگیری مجبوری که عمل کنی

من 22 سالمه دکترم گفته چون جوونی فعلا درمان های غیر جراحی انجام بدمثه اما چون پارگیت حاده اگه جواب ن ...

عمل نکنی گوش نده 

من ۶ تا دکتر گفتن عمل ولی انجام ندادم 

درمانش خیلی طولانیه من ۱۰۰ جلسه فیزیوتراپی رفتم تا خوب شد 

عمل کنی احتمال چسبندگی و هزار بدبختی زیاد میشه

به پشمانتان بیاموزید که هر تاپیکی ارزش ریختن نداره😉

عمل نکنی گوش نده من ۶ تا دکتر گفتن عمل ولی انجام ندادم درمانش خیلی طولانیه من ۱۰۰ جلسه فیزیوتراپی رف ...

نمیدونم والا گیج شدم یکی میگه عمل نکن خوب نیست یکی میگه عمل کن راحت میشی حرف کیو گوش کنیم خودمون موندیم

میتونی برای درمان دیسک کمرت اوزون درمانی انجام بدی. مامانم دیسک کمر داشت، دکتر مهران مرادی براش اوزون تراپی انجام داد و الان بدون جراحی خیلی بهتر شده و دردی توی ناحیه کمرش نداره.