2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 3782 بازدید | 201 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب کردی .کوتاه نیا .بگو حق حقوقمو بده.از حقت کوتاه نیا.برو از زنه هم شکایت کن.مگه میشه.از اسم طلاق ...

فردا هم میرم پیش وکیل که راه بزار جلوم هم مشاور که حرف بزنم ارومم کنه این چند روز ۴ کیلو کم کردم عذاب میکشم

اگر از خونه بیرون کنه تمام حق با شماست نگران نباش. این بدترین کار ممکنه. که ایشون کرده از نظر قانونی ...

چطور ثابت کنم بیرون کرده، به پسر خواهرشوهرم گفت ببرتم که نگم به پلیس

😭😭😭

و در آخر اسی جان طلاق سخت نیست نمیدونم چند سالته اما من فقط ۱۹ سالم بود و عقد بودم مامانم پشتم وایساد و اون آدم بی لیاقت احمق و چنان از زندگیم محو کرد که .... اون موقع خیلی شنیدم که بچه اس و عروسی نکرده طلاق گرفت و این حرفا منم رک میگفتم من مث دختراتون دوستی نکردم حلال عقد کردم و حلال جداشدم .. انتخاب اشتباه باید از جایی قطع شه من پشیمون نشدم از طلاقم تو هم نمیشی شک نکن .. 

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
و در آخر اسی جان طلاق سخت نیست نمیدونم چند سالته اما من فقط ۱۹ سالم بود و عقد بودم مامانم پشتم وایسا ...

همون سنتون کم بوده، من ۳۶ سالمه الان بخوام جدا شم بدون بچه قراره چیکار کنم پس ، زندگیم نابود شد دیگه

چطور ثابت کنم بیرون کرده، به پسر خواهرشوهرم گفت ببرتم که نگم به پلیس

همسایه ها  کسی اونجا نیست به عنوان شاهد . ؟ ببخشید فقط همین قد بلد بودم اونم به خاطر این که یه بنده خدایی زد زنشو بیرون کرد گفت دهاتیه نمیخامش از قبلم یه دخترو تو فروشگاهش داره ..وکیل گفت چون بیرونش کرده باید نفقه این ۳ ماهو بده و فلان ..

همون سنتون کم بوده، من ۳۶ سالمه الان بخوام جدا شم بدون بچه قراره چیکار کنم پس ، زندگیم نابود شد دیگه

اصلا اینطور نیست ببین وکیل و مشاور چی میگن حق و حقوقتو بگیر و برو خارج کشور یه خانومه تو شصت سالگی تازه نقاشی رو یاد گرفت ما خانوما فکر میکنیم سن باید برامون تصمیم بگیره عزیزم قوی باش گریه هاتو بکن پاشو زندگیتو از نو بساز این بار قشنگ تر من همه اون روزا رو از سر گذروندم چهل سالمم باشه بازم پامیشم مهم حال خودته نه سن 

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
همسایه ها کسی اونجا نیست به عنوان شاهد . ؟ ببخشید فقط همین قد بلد بودم اونم به خاطر این که یه بنده ...

نه کسی ندید، و اون اصلا خرج من رو نمیداد که مگه خرید خونه اینا، خرید لباس ارایشگاه اینا همش با خودم بود، سالی بیار یه جفت کفش بخره یا نخره بقیه خودم میدادم، اخرم اون قدر گفت تا از سرکار دراومدم، فردا صبح میرم پیش وکیل ببینم اون چی میگه، مرسی

نه کسی ندید، و اون اصلا خرج من رو نمیداد که مگه خرید خونه اینا، خرید لباس ارایشگاه اینا همش با خودم ...

عزیزدلم حتما خیلی جدی فک کن بچه هم نداری این جوری عمر و جوونیت میره خرجت هم نمیکنه الهی بگردم میدونم چی میگی کاملا . خوب کاری میکنی وکیل خوب بگیر انشالا که درست میشه . 

زندگی تنهایی بدون استرس و اضطراب شرف داره به متاهلی با اضطراب و اعصاب خوردی ..

شاید این روزهای تلخ شروع یک زندگی خوب باشه برات خودتو به خدا بسپر

خدابرای هرکسی اونقدر وجود داره که اون به خداایمان داره
زندگی تنهایی بدون استرس و اضطراب شرف داره به متاهلی با اضطراب و اعصاب خوردی ..شاید این روزهای تلخ شر ...

خودم هی به خودم میگم صبر کن نهایت ۱ سال سخت میگذره ولی الان دارم سکته میکنم

خودم هی به خودم میگم صبر کن نهایت ۱ سال سخت میگذره ولی الان دارم سکته میکنم

حال الانت طبیعیه عزیز من.

خیانت دیدی ...باید دوره ی سوگواری رو بگذرونی ...

تا بچه نداری میتونی از این آدم جدا بشی اما بچه که بیاد وسط خیلی سخت میشه..برو تاپیک های منو بخون ...کم درد نکشیدم با اینکه دوسش داشتم اگه بچه نداشتم میرفتم...

مردها از زن ضعیف و آویزون بدشون میاد دنبال زن قدرتمند میگردن چه بخواهیش و چه نخواهیم باید قوی باشی .راهی جز این حال رو نداری...

با مشاور حرف بزن خودتو آروم کن بهترین تصمیم رو بگیر ...

تاپیک هاتم دیدم شاید خدا نخواسته از این آدم بچه دار بشی تا این روشو ببینی ..

فقط خدا دوستت داره شک نکن به خودش وصل باش تا کمکت کنه