2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 3782 بازدید | 201 پست

اون طلاقت نمیده ..فقط کمی صبور باش ..بزار چند روزی بدون تو باشه تا حالش جا بیاد ...هیچ زنی ته دلش طلاق نمیخواد اما ادای کسی رو دربیار که دلش طلاق میخواد بزار اگه زندگیت سرپا شد دیگه تکرار نکنه ..تو که دلت نمیخواد بیای پیشش باز بهت خیانت کنه یا رسما زن دوم بگیره یا صیغه کنه ؟پس ادبش کن بعد برگرد ..

خدابرای هرکسی اونقدر وجود داره که اون به خداایمان داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش قاطعانه بگو فقط طلااااااق

خودش میدونه ک بهش وابسته هستی داره میترسونتت.

یک هفته پیگیرش نباش خودش میاد التماس

مگه طلاق الکیه

بگو خودت برو کارهای طلاق رو انجام بده من میام امضا میکنم.

بگو مهریه ام رو هم آماده کن‌

ولی باید بفهمه ک نترسیدی

گریه  رو بزار کنار محکم باش.شما کار اشتباهی نکردی

نترس طلاقت نمیده

فقط و فقط از ترست اطلاع داره

دیونه شدم یه لحظه، التماس کرد گفت نیا ولی من روانی شده بودم

خوب کردی .کوتاه نیا .بگو حق حقوقمو بده.از حقت کوتاه نیا.برو از زنه هم شکایت کن.مگه میشه.از اسم طلاق نترس .طلاق نگرفتی هم نگرفتی حقتو بگیر.حقتو بگیر هر چی شجاع تر باشی بیشتر ازت میترسن.تو را به اون خدا کوتاه نیای وگرنه دوباره تکرار میکنه.حتما از زنه شکایت کن

میخوام یه ماه تحمل کنم چون اون بخاطر اینکه مهریه نده اقدام نمیکنه، همون طوری هم کیفش رو‌میکنه، بعد ی ...

به به خداروشکر. چه خانواده فهمیده ای من نداشتم  کسی رو . فقط بعم گفتن بساز. قدر بدون واقعا. به نظرم شما میشناسیش شما تصمیم میگیری در اخر من خودمو مدیون نکنم بگم طلاق بگیر یا نگیر.  انشالا که درست میشه. 

تقاضای مهریه کن آدم میشه خودش ..بگو خجالت نمیکشی خیانت کردی تهدید به طلاق هم میکنی ...

یا طلاقت میده مهریه هم بهت میده یا باالتماس میاد سراغت .

خدابرای هرکسی اونقدر وجود داره که اون به خداایمان داره
هنوزم با همن؟از کجا میدونی؟

الان دیگه نمیدونم باهمن یا نه، چون سر کار ابروشونو بردم، حتی یکی از همکاراش که مقامش بیشتره اومد بیرون گفت همه بهت حق میدن اینا کار استباهی کردن دختره الان اخراج میشه، ولی برو ابروریزی بسه

اخه زندگیمه، ۶ سال دوستی،۶ سال زندگی مشترک ۱۲ ساله من باهاشم

بازم ربطی نداره شما وابسته ای اون که نیست داشتم تاپیک قبلی میگفتم استادی داشتیم عاشق و معشوق بودن با زنش با همه بچه های کلاس بود نه حلقه نه سندی از تاهل هیچی تو فرم کاراش هم می‌نوشت مجرد .. به همه هم میگفت طلاق عاطفی و اینا مشخص شد زنش عاشقشه و ازش بارداره فک کنم هنوز که هنوزه داره ادامه میده ... میدونی میخوام چی بگم؟ میخوام بگم با آبروریزی متأسفانه قبح گناه و براش ریختی ازین به بعد بچه هم داشته باشی راحت خیانت میکنه و چون میدونه ولش نمیکنی عین خیالش نیست حاضری مردتو زندگیتو با هر زه های بیرون شریک شی؟ اگه بیماری بگیری چی تو رو خدا یکیتون تو این سایت عاقلانه رفتار کنید چقد سر این تاپیک حرص خوردم

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
کاش ابروریزی نمیکردی میزاشتی همیشه مثل ....ازت بترسه

اره منم میخواستم همینو بگم اگه طلاق نمیخواستی وقتی فهمیدی باید این موضوعو همون اول تو نطفه حفش میکردی بجاش اونم میترسید میگفتی اگه خونه داشت خونه بنامت بزنه اما وقتی رفتی آبرو ریزی کردی میدوون و برا زن باز کردی

بهش قاطعانه بگو فقط طلااااااقخودش میدونه ک بهش وابسته هستی داره میترسونتت.یک هفته پیگیرش نباش خودش م ...

میترسم عدم تمکین بگیره، ولی منو از خونه انداخت بیرون کلید خونه رو هم ازم گرفت، کل جهیزیه ام اونجاست، و هیچ سیاهه ندارم اطمینان داشتم بهش، کمی طلا که خودم کار کرده بودم خریده بودم با دلار داد بهم، طلاهای عروسی رو هم ازم گرفت گفت خوش اومدی

اره منم میخواستم همینو بگم اگه طلاق نمیخواستی وقتی فهمیدی باید این موضوعو همون اول تو نطفه حفش میکرد ...

اصلا مغزم کار نکرد وقتی دونستم اون زنه هم سرکاره، و همسرم بهم دروغ گفته