2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 3782 بازدید | 201 پست
اخه چطور جدا شم، من زندگی بدون اون رو بلد نیستم کل زندگیم وابسته به اون بود

عزیزم بلدی زندگی با خفت خاری؟ تازه پرو هم شده فهمیده نمیخوای جدا شی؟ 

در انتظار دیدن روی ماه دومین گل پسرمون هستیم🥰❤️👼

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بلدی زندگی با خفت خاری؟ تازه پرو هم شده فهمیده نمیخوای جدا شی؟

دارم دیونه میشم، از چهارشنبه شب اومدم خونه بابام اون کلا بیخیال رفتار میکنه دارم میمرم من یک شب هم بدون اون نبودم تو این سالها

زمان بده یکم ببین چی میشه . عجله نکن . و یادت باشه کسی که مرتکب خطا شده اونه نه تو . جاتون عوض نشه یهو با حرفاش . اروم بگیر بشین سرجات . اگر اون بخواد طلاق بده تمام حق و حقوقتو باید بده پس کارش سخت میشه . الان داغه یه چی گفته . 

چرا نمیخواین طلاق بگییرین؟!!  

بازم میخواین خیانت ببینین؟! 

البته دو راه دارین یا طلاق یا ادامه زندگی با خیانت طرف مقابل 

ته دلتونو خالی نمیکنم ولی کسی که یه بار خیانت کرده،  قطعا بار بعد تکرار میکنه چون میدونه شما میبخشی

خیانتش تکرار میشه.. توبه گرگ،  مرگه

آدمآرو اون غصه هایی پیر میکنه... که هیچ کس ازشون خبری نداره❤️‍🩹️

زمان بده یکم ببین چی میشه . عجله نکن . و یادت باشه کسی که مرتکب خطا شده اونه نه تو . جاتون عوض نشه ی ...

میخوام یه ماه تحمل کنم چون اون بخاطر اینکه مهریه نده اقدام نمیکنه، همون طوری هم کیفش رو‌میکنه، بعد یه ماه اقدام کنم برای مهریه و بقیه کارا، خانواده ام پیشمن، حتی گفتن دیدی نمیتونی تحمل کنی بعد جدا شدن برو خارج از کشور زندگی کن

ولی من اصلا دوس ندارم جدا شم

متاسفانه اره چون بلد نیستم بدون اون زندگی کنم

بعد کسی هیچکس نمرده شما فقط مهر طلبی و اختلال وابستگی داری بکن بنداز دور این دندون کرم خورده رو ... این بار مچشو گرفتی فک کردی میذاره کنار و میچسبه بهت؟ نه وقیح میشه و عادی به کاراش ادامه میده این تو ذاتشه حالا خودتو خوار کن و بچسب بهش 

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده...