2777
2789
مگه فایده داره شوهر من هر جمله ایکه میگه یه بابامم توشه  😆

بایدخامش کنی؛پدرشوهرمن یه کاری کرده بودکه بچه هاش فکرمیکردن بدون اون توجامعه هیچ هستن.اعتمادبنفسشونوکشته بود.من اینقدکارکردم ودلیل اوردم ومثال زدم وخودم مدیریت کردم که همه چی همونجوری شدکه خودم میخواستم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخه من بعد از ده سال باردار شدم  همین یه نوه هم فعلا دارن  دیروز بچم براشون میخندید  ...

بروعزیزم ولی وقتایی که خودت میدونی وقتشه؛بچه کوچیک به خواب کافی احتیاج داره وگرنه کج خلقی وخدایی نکرده مریضیش میمونه برای شما

بایدخامش کنی؛پدرشوهرمن یه کاری کرده بودکه بچه هاش فکرمیکردن بدون اون توجامعه هیچ هستن.اعتمادبنفسشونو ...

خواهر دیگه 14 ساله ازدواج کردیم 

چند سال اول تمام تلاشمو کردم نشد 

فقط تونستیم جدا بشیم ازشون 

پنج سال یه جا زندگی کردیم خیلی خیلی بد بود یعنی نه کسی میتونست بیاد خونمون نه ما میتونستیم مهمونی بدیم همیشه در خونشون باز بود مادرشوهر خدابیامرزمم همیشه دم در نشسته بود 

یه ۲۰۷ مشکی 🖤💔

بروعزیزم ولی وقتایی که خودت میدونی وقتشه؛بچه کوچیک به خواب کافی احتیاج داره وگرنه کج خلقی وخدایی نکر ...

دیشب همش بهم میگفتن گرمشه لباساشو کم کن 

هی میگفتن 

اخرشب همش حس میکردم تب داره اعصابم خورد شده بود

یه ۲۰۷ مشکی 🖤💔

خواهر دیگه 14 ساله ازدواج کردیم  چند سال اول تمام تلاشمو کردم نشد  فقط تونستیم جدا بشیم ...

نبایدخسته بشی؛همینکه جداشدی خودش خیلی خوب بوده وجاداشت شرایط دیگه روهم جورکنی؛به شوهرتم زیادکارنداشته باش کارایی که خودت میدونی درسته انجام بده؛بخدامن زن داداشم اینقدولخرجی میکنه وچیزای بیموردمیخره پولم که کم میاره ازبابام میگیره امایباربهش نگفتن چرامیخری یاکجامیری ونمیری

نبایدخسته بشی؛همینکه جداشدی خودش خیلی خوب بوده وجاداشت شرایط دیگه روهم جورکنی؛به شوهرتم زیادکارنداشت ...

داداش منم همین جور هر وقت میری خونشون چیز جدید خریدن 

باور کن ما واقعا خوشحال میشیم

میکیم خدا را شکر که دارن میخرن

یه ۲۰۷ مشکی 🖤💔

خانواده ی همسرمن اینطورن مخصوصان مادرشوهرم ،پدرشوهرم وقتی دخترم چندماهه بوداومدخونمون وقتی رفت گفته بودآره خیلی ولخرجن همش شامپوی خارجی میخرن وپوشک بچه کیسه کیسه میندازن بیرون بگوآخه بچه روپوشک نکنم چکارش کنم انتظارداره باگونی پوشکش کنم😑مادرشوهرم که دیگه نگوبخدایه بارم نشده چیزی بخرم وخوشحال بشه همسرم برام یه دسبندگرفته بودازترس ناراحت کردنش تاوقتی فروختمش جلوش دستم نکردم واصلان نزاشتم ببینه یعنی به معنای واقعی کاربه کارمون داشتن ولی الان ۵ماهه که قهرن بخدادلم نمیخوادهیچ وقت آشتی کنن تازه فهمیدم زندگی یعنی چی آرامش این ۵ماه روباهیچی عوض نمیکنم 😍

🔹️🔷️🔹️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🔹️🔷️🔹️
دیشب همش بهم میگفتن گرمشه لباساشو کم کن  هی میگفتن  اخرشب همش حس میکردم تب داره اعصابم خ ...

اوایلشه حساس هستن ولی حواستوجمع کن مثل بچه جاری من نشه بچت.اونم بعداز10سال بچه دار.هرکسی ازهرطرف بچه رولوس میکردونازشومیکشید.جاریم که بچه دومشوحامله شداینقدبرای این بچه سخت بودکه لکنت گرفت وهنوزم درگیرشه😓

اخه پدرشوهرم معتقده وسیله تا وقتیکه داره کار میکنه نباد عوض بشه  خودش خیلی وضعش خوبه پولداره&n ...

اصن ربطب ب ایشون نداره 

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
داداش منم همین جور هر وقت میری خونشون چیز جدید خریدن  باور کن ما واقعا خوشحال میشیم میکیم خدا ...

حالاداداش من نداره هم والا😆اینقدقرض وقسط ووام دارن که نگو.ولی هیچکس هیچی بهشون نمیگه وقتی خودشون نمیدونن گفتن کسی هم بدردنمیخوره😕

نبایدخسته بشی؛همینکه جداشدی خودش خیلی خوب بوده وجاداشت شرایط دیگه روهم جورکنی؛به شوهرتم زیادکارنداشت ...

فعلا همینکه جدا شدیم خیلی خوبه وای چقدر سختی کشیدم 

الان یادم افتاد یه همسایم داشتن سه سال باهاشون دوست بود خیلی خبر میبردو میورد 

یادمه وقتی اون میومد خونشون مادرشوهرم تا سه روز با من حرف نمیزد 

مثلا میگفت چرا عروست پله ها را تمیز نمیکنه چرا مثلا ناهار اومده خونه شما 

چرا هر روز لباس جدید تنشه و..   

خدا را شکر که رفت از اونجا 

یه ۲۰۷ مشکی 🖤💔

حالاداداش من نداره هم والا😆اینقدقرض وقسط ووام دارن که نگو.ولی هیچکس هیچی بهشون نمیگه وقتی خودشون نم ...

منم داداشم از وقتی زن گرفته اینقدر خسیس شده البته برا ما 

همشم میاد میگه ندارم زندگی خیلی سخته 

بابام تا بتونه کمکشون میکنه ولی خب کلا عادت کرده بگه ندارم 😆

یه ۲۰۷ مشکی 🖤💔