2777
2789
وااعزیزم مطمناهمه خانواده هاشونودوست دارن اماقرارنیست ریزکارای زندگی شخصیمونوبگیم 😐

میگه دیگه 

اگه یه چیز خیلی شخصی باشه اینقدر باید قسم آیه بخورم که نگه

فقطم به خونوادش میگه نه اینکه دهن لق باشه 

مثلا من باردار بودم هر چی میگفتم بهش میدیدم باباشم خبر داره😐

خداراشکر کاربریم برگشت😁😍 ولی اون کاربریم فعلا اخطار نارنجی گرفت 🤕😜😬

اگه راضی نمیشدن یخچال نمیخریدین!!!!!؟اشکال از همسرته عزیزم به اونا چه ربطی داره؟😐

پدرشوهرم سرو صدا میده 

که ولخرجین 

فلانید بهمانید 

پولاتونو جمع نمیکنید 

میشناسم که میگم 

اخم میکنن 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والا اوایل عقد از عروسای فامیلاشون واسم مثال میزدن که هی میرن این وسیله رو میخرن واسه خونه هی اونو و میگفتن کارشون اشتباهه

بعد گفتن حالا شمام در آینده اینجوری بشی به شمام میگیمااااااا منم گفتم من اهل خرج بی مورد نیستم

جالب اینجاس که خودشون اینقد ولخرجی میکنن که من تازه عروس نمیکنم  

خدایا نگاهتو ازمون برندار الهی آمین
میگه دیگه  اگه یه چیز خیلی شخصی باشه اینقدر باید قسم آیه بخورم که نگه فقطم به خونوادش میگه نه ...

بایدتوجیهش کنی عزیزم.آخه ایناچیزایی نیست که آدم بخوادبه کسی بگه مخصوصازمانیکه اوناهم بخوان لج کنن.شمابهترتشخیص میدی ومطمنابیشتربفکرجیبت هستی؛پس حتمالازم داری که میگیری دیگه؛وقتی به یه سنی میرسیم که میتونیم یه زندگی مستقل تشکیل بدیم این رفتاراتوجیهی نداره

بایدتوجیهش کنی عزیزم.آخه ایناچیزایی نیست که آدم بخوادبه کسی بگه مخصوصازمانیکه اوناهم بخوان لج کنن.شم ...

اخه پدرشوهرم معتقده وسیله تا وقتیکه داره کار میکنه نباد عوض بشه 

خودش خیلی وضعش خوبه پولداره 

ولی لوازم خونشون مال سی سال پیشه 

پدرشوهرم سرو صدا میده  که ولخرجین  فلانید بهمانید  پولاتونو جمع نمیکنید  میش ...

مثل پدرشوهرمنه؛مادرشوهریه برای خودش😅 ولی من تمرکزشوازروی زندگیم برداشتم.فکرشوکن حتی به ساعت خواب وبیداری منم گیرمیداد😐

والا اوایل عقد از عروسای فامیلاشون واسم مثال میزدن که هی میرن این وسیله رو میخرن واسه خونه هی اونو و ...

بازم خوبه 

خونواده همسرم برا خوردو خوراکی روزانه کلی خرج میکنن 

ولی برا وسیله خونه یا ماشین یا چیزای دیگه خیلی کم یا اصلا

مثل پدرشوهرمنه؛مادرشوهریه برای خودش😅 ولی من تمرکزشوازروی زندگیم برداشتم.فکرشوکن حتی به ساعت خواب وب ...

دیروز به من میگفت باید هر شب نومو بیاری ببینمش 

راهمون دوره اخه هر شب 😯

اخه پدرشوهرم معتقده وسیله تا وقتیکه داره کار میکنه نباد عوض بشه  خودش خیلی وضعش خوبه پولداره&n ...

دقیقاپدرشوهرمن😐عزیزم به شوهرت بگوپدرشمامال اون دورانیه که نه امکانات درست وحسابی بوده نه تنوعی؛معلومه به کمتریناوحداقلهاهم راضیه وطرزفکرشون بامافرق داره؛مطمناشماهم کاری نمیکنی که ایراف بشه وچیزایی که لازمه روتهیه میکنی؛پس ایشونودرجریان ریزودرشت زندگی قرارندن که ناراحتی هم پیش نیاد

مثل پدرشوهرمنه؛مادرشوهریه برای خودش😅 ولی من تمرکزشوازروی زندگیم برداشتم.فکرشوکن حتی به ساعت خواب وب ...

پدرشوهرم بلدم نیست بچه بغل کنه میندازتش اینور و اونور اصلا ملاحظه نمیکنه 

اخه نی نی منم تا خوابیده خوبه اگه بغلش کنن جیغ میزنه نمیشه ارومشم کنن 

پدرشوهرم اصرار داره بغلش کنه 

بجه هم فقط جیغ میزنه بعد میگه چقدر بچت بد اخلاقه 

من😕

دیروز به من میگفت باید هر شب نومو بیاری ببینمش  راهمون دوره اخه هر شب 😯

بگوباشه کارخودتوبکن؛زیادجدی نگیر.منم اوایل هرروزمیرفتم.خودشونم میگفتن بیا.بعدش میگفت چراهرروزمیای؟چرامیری بیرون؟چرا.چرا.چرا؛اینطوری شدکه منم رفت وآمدمومحدودکردم؛هروقتم میگن چراکم میای چندتادلیل میارم که ناراحت نشن😐

دقیقاپدرشوهرمن😐عزیزم به شوهرت بگوپدرشمامال اون دورانیه که نه امکانات درست وحسابی بوده نه تنوعی؛معلو ...

مگه فایده داره

شوهر من هر جمله ایکه میگه یه بابامم توشه 

😆

پدرشوهرم بلدم نیست بچه بغل کنه میندازتش اینور و اونور اصلا ملاحظه نمیکنه  اخه نی نی منم تا خوا ...

بمنم میگفتن😐مثلابچه ای که توآرامش بودیهوبلندبلندحرف میزدن یاعطسه میکردن بچه میترسیدمیگفتن بچت فلانِ؛بهمانِ؛حتی میگفت لباس بی آستین یاشورت نپوشه بچه5ماهه؛دختره زشته😨😳

بگوباشه کارخودتوبکن؛زیادجدی نگیر.منم اوایل هرروزمیرفتم.خودشونم میگفتن بیا.بعدش میگفت چراهرروزمیای؟چر ...

اخه من بعد از ده سال باردار شدم 

همین یه نوه هم فعلا دارن 

دیروز بچم براشون میخندید 

ولی خب تا خوابیده دست بهش تزنن ولی وقتی بغلش کنن 😕

پدرشوهرمم اصرار داره بغلش کنه😆

بمنم میگفتن😐مثلابچه ای که توآرامش بودیهوبلندبلندحرف میزدن یاعطسه میکردن بچه میترسیدمیگفتن بچت فلانِ ...

منکه پدرشوهرم دیشب همش میگفت چقدر زشتی 

کچل 

چه دماغ گنده ای داری 

پتوت چقدر زشته 

من کفتم باباجون هیچیش قشنگ نیست 

😂