2777
2789
عنوان

بنظرتون فاالگیر دروغ میگن

45 بازدید | 6 پست

دو جا فااال گرفتم اولش بهم گفتن دعا داری به جفتشون گفتم کسی میشناسین برام باطل کنه گفتن نه خودت باید بری بگردی ما کسیو معرفی نمیکنیم بعدا به فاصله چن ماه بعد زنگ زدم دوباره بهشون جفتشون گفتن هنوز دعا داری و باید باطل کنی و این بار گفتن میشناسیم کسی که باطل کنه برات ینی معرفی کردن بهم همشون میگن طرف کارش خیلی خوبه هر کسیو جواب نمیده و این حرفا

بنظرتون چیکار کنم ینی راست میگن یا نه

کلا دروغه

کاربری دست دو نفره کارگاه بازی درنیارید بیماری قلبی دارم حوصله ی بحث با شمارو ندارم حتی شما دوست عزیز! آزادی🤍✌🏻گیسوان خود را در زیر این آسمان آبی می گسترانم ...دختری از قوم ترک...میشه لطفاً اگه چشمت به امضام افتاد برای حاجت روایی دلم یه صلوات مهمونم کنی خیلی ممنونم عزیزدلم💚🌱دختری از تبار کوروش بزرگ و با نژاد آریایی🦁✨تنها راه نجات از تاریکی بیداری است✓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضیا نمیگن اخه دعا داری میگن؟

۹۰ درصد میگن😁

اصن کسایی که معمولا پیش فالگیر و دعا نویس میرن معمولا مشکلاتی دارن

خب اونا نمیان بگن که تقصیر خودته برو رو خودت کار کن تا بتونی مشکلاتتو حل کنی، اینجوری دفه باد نمیرن پیشش، میگن دعا داری بیا برات رفعش کنم و انقدم بده، یا با ناز و ادا شماره یکیو میدن دعاشو برداره

فالگیرم فقط مهارت زبون بازی داره و از توی حرفا و زبان بدن ادما چیزایی رو میکشه بیرون و حول همونا حرف میزنه وگرنه مگه کسی از اینده یا گذشته ی کسی دیگه خبر داره

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
۹۰ درصد میگن😁اصن کسایی که معمولا پیش فالگیر و دعا نویس میرن معمولا مشکلاتی دارنخب اونا نمیان بگن که ...

دقیقا میگف نمیدونم منو میشناسی یا نه ولی نمیخوام اعتماد بهم خراب بشه گف باید شماره شو از یکی از مشتری هام که رفته پیشش برات بگیرم خودم نمیشناسم