2777
2789
عنوان

کادو عروسی رو از قبل دادیم

1087 بازدید | 91 پست

دختر خواهرشوهرم برا عقدش اومدن ده میلیون از شوهر من گرفتن ک برا داماد کت و شلوار بگیرن اونم شوهرم تو تنگنا گذاشتن ..ب منم اطلاع ندادن خیلی تو فشار مالی بودیم چک داشتیم..

و گفتن همین باشه برا کادوی عروسیش بعد من فهمیدم با شوهرم دعوام شد گفتم من خانوادتو میشناسم فقط میخواستن بتیغوننت مث همیشه کادو عروسی هم باید بدی نمیشه ک هیچی ندی...خلاصه خواهرشوهرم بعد گفت بعنوان قرض گرفته بودمش ک مثلا شوهرم دوباره کادو بده...ب شوهرمفتم حق نداری برا عروسیش کادو بدی...ما خودمون قصدمون این بود یه ماشین لباسشویی ال جی براش بخریم حتی ب خواهرشوهرمم گفته بودم ولی ب گوشش رسوندم ک دیگه کنسله همون ده تومن باشه کادوی بچش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا چی گفتی میخوای ماشین بخری معلومه هر کی باشه نمیاد ماشین ۲۵ تومنی رو با ۱۰ تومن عوض کنه

عزیزم پارسال موقع نامزدیش گفتیم دوماه پیش عقد کردن..میدونستن ماشین لباسشوییو...هدفش فقط این بود ازش ده تومنو بگیره..منم یه دعوای بزرگ با شوهرم کردم ک ب گوشش برسه راضی نیستم و همون کادوشه ک دیگه از این غلطا نکنه

اگه به یه نفر پیام تبریک تولد دادین و اون با لحن تند و عصبانیت گفت هدیه چیزی ازتون قبول نمی کنم ناراحت میشین فقط قصدتون تبریک‌ باشه نه هدیه بردن‌

ببخشید تو تاپیک شما پرسیدم

ای بابا ، نمیدونم چرا شانس ما اینجوره و گیر یه مشت ادم بندال و بتیغ افتادیم ....کار خوبی کردی ، ی بار جلوی جمعشون بگو عزیزم عروسیتون مبارک و من ب دایی گفتم بهتره دیگه همون پول را بذاریم برای عروسیتون ...سریع هم بگو ما میخواستیم با پول اونروز برات ماشین لباسشویی بگیریم که دیگه قسمت نبود ، البته فرقی هم نداره 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
شاید نداشته واسه داماد کت و شلوار بگیره مجبور بوده پدر داره؟ حقوق دارن؟

گلم وضعشون خوبه خودش خیاطه ماهی چهل تومت بیشتر درامد داره..وضع کالی خانواده شوهرشم توپه..کار شوهرشم یه شغل پردرامد داره