2777
2789
عنوان

کادو عروسی رو از قبل دادیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1087 بازدید | 91 پست
آره دقیقا جورکش خانوادشه..خواهرشوهر بزرگم هر روز میاد زیر گوشس میخونه داداشت بدهی داره کمکش کن درصور ...

وای چ انتظاری دارن ب برادرش ک انقد پول داره دیگه چرا باید پول بده دلشون برا این نمیسوزه برااون میسوزه

خیلی بده ادم هرچی درامد داره برای خودش نباشه برای چند نفر باشه

شوهره من پارسال گفت بیست تومن تو کارتمه لازم ندارن بیا به سفربریم یه ساعت بعد خواهرش زنگ زد فک کرد خونه نیست گفت ۱۵ میزنی لازم دارم سریع گفت باشه سفر هم ب روی خودش نیاورد

بعد خواهرش فهمید خونس گفت قرض باشه ها

اینم گفت نه کادوی عیدته😏😏😏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن نمیزترم...خواهراش فتنه ن..همیشه میان تو مغازش سه ساعت زیر گوشش میخونن اولویت خانوادته خواهرا و برا ...

بایدشوهرت عاقل باشه که اولویت اول زن وبچه هست نه خواهربرادرخودت یه کاری باهاشون بکون که دست ازسر زندگیت وشوهرت بردارن

وای چ انتظاری دارن ب برادرش ک انقد پول داره دیگه چرا باید پول بده دلشون برا این نمیسوزه برااون میسوز ...

آره برا همین ب عیچ حا نمیرسه هر چی دست و پا میزنیم باز تو قرض و قوله داریم خفه میشیم با اینکه خرج نمیکنیم بخدا دوساله لباس نخریدم... برا زایمانم ب زور یه تک دست طلا خرید هزار بار منتشو گذاشت ...گفتم بهار از اینن بره تو جیب خانوادت یه سرمایه س برا آیندمون

بایدشوهرت عاقل باشه که اولویت اول زن وبچه هست نه خواهربرادرخودت یه کاری باهاشون بکون که دست ازسر زند ...

گلم من حتی بچمو فرستادم خونه همین خواهرشوهر بزرکم و خودم رفتم خونه مادرم قهر گفتم داداشتون و بچش برا خودتون پولاش خوبه بچشم نگه داری کنین من دیگه نیستم..

ن گلم..انقد پس انداز داره .. هر عصر ک میرم مغازه شوهرم تا همونجاس ..یه روز فروشنده شوهرم از زبونش در ...

پولی نداره که دیگه بخوادبه شمابده همه ی پولش میده به خانوادش من ازطرف شما دارم حرص میخورم

وای چ انتظاری دارن ب برادرش ک انقد پول داره دیگه چرا باید پول بده دلشون برا این نمیسوزه برااون میسوز ...

برادر بزرگشه..انقد داغونه همین داداشش ..چشم دیدن شوهر منم نداره و تا حالا هیچ خیری براش نداشته ولی انتظار داره چکاشو شوهر من بده

شما هم یه کارت هدیه خالی ببرید و جلو همه اعلام کنین 10ملیون هدیه

آخرشبم بهش بگین خالیه

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

شما هم یه کارت هدیه خالی ببرید و جلو همه اعلام کنین 10ملیون هدیهآخرشبم بهش بگین خالیه

بنظرم یه پاکت بگیره پرینت انتقال ده تومن رو توش بزاره قشنگ تره😂😂😂😂

با افتخار کوردم 😎✌️ آخرش فقط خودتی و خودت

بنظرم یه پاکت بگیره پرینت انتقال ده تومن رو توش بزاره قشنگ تره😂😂😂😂

اینم خوبه🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂والا بخدا چقد خانواده ها سم شدن 

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤