mahtayyyy مدیر استارتر عضویت: 1403/09/21 تعداد پست: 207 عنوان باردارا یه لحظه بیایید لطفا 73 بازدید | 6 پست سلام الان ۱۴ هفتمه سه روزه بهم گفتن باید کامل ب پهلو بخابی صبح که بلند میشیم انگار احساس گرفتگی و انقباض زیر شکمم دارم درد نداره اما سفت میشه بنظرتون خطرناکه ؟؟؟فقط هم همون صبحه دیگ کل روز ندارم 1403/11/05 | 09:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
علیعرفان عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 15100 من به دوطرف میخوابم کمی هم به پشت میشم میگن شونه چپ بخواب برای اینکه خونرسانی بهتربشه امااینکه مدام فقط شونه چپ بشی بدنت می بنده واذیت میشی علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶
تمنا98 عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 10275 آخ نگو از بارداری دیگ کم آوردم بخدا پولیپ بینی شدید گرفتم سر این بارداری با دهن نفس میکشم این باعث شده دندونم هوا بکشه درد بگیره شکم هم گاها سفت میشه طبیعیه برای سلامتی دوتا بچه هام صلوات بفرستید💖💖💖
ناناسیی عضویت: 1399/12/21 تعداد پست: 2658 سلام باردارا میشه برا من دعا کنید؟بگید نی نی دعا کنه؟اخه دعای شما و نی نی مستجاب میشه🥺💖
mahtayyyy مدیر استارتر عضویت: 1403/09/21 تعداد پست: 207 من به دوطرف میخوابم کمی هم به پشت میشم میگن شونه چپ بخواب برای اینکه خونرسانی بهتربشه امااینکه مدام ... اره دقیقا انگار شکمم و پاهام میبنده
mahtayyyy مدیر استارتر عضویت: 1403/09/21 تعداد پست: 207 آخ نگو از بارداری دیگ کم آوردم بخدا پولیپ بینی شدید گرفتم سر این بارداری با دهن نفس میکشم این باعث ش ... واقعا سخته از همه چیش بگذری من استرس دوونم کرده همش میترسم بچم چیزیش بشه
علیعرفان عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 15100 واقعا سخته از همه چیش بگذری من استرس دوونم کرده همش میترسم بچم چیزیش بشه هیچی نمیشه همون استرس ازهمه چیز بدتره فکر کن اصلاباردارنیستی فقط به تغذیه ات بیشتر برس نه زیادبخور مقوی بخور نان وبرنج معمولی کارسنگین هم نکن بقیه مثل سابق حالااگراهل باشی خوندن سوره والعصر و.یوسف و.....هم خوبه علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶