2777
2789
عنوان

گربه😾

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسایه ما به همه ی گربه های محله غذا وجا میده یعنی آسایش نداریم یا یکی در میون میفتن توخونه ما یا هم ...

اهههههه وای خدا😷😷😷

دختری باش که همه از مستقل بودن و موفقیتش حرف میزنن، نه از خوشگلیش🌸

متنفرررم از گربه...مخصوصا از این رنگ مشکیاش..نمیدونم چرا یه حس خیلی بدی بهم دست میده

همیشه بیش از حد به کسی خوبی نکن و از گوشت خودت نکن بده به طرف بخوره...چون یه روزی اون گرگ میشه و تو بره..  
متنفرررم از گربه...مخصوصا از این رنگ مشکیاش..نمیدونم چرا یه حس خیلی بدی بهم دست میده

دقیقا

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

‌دوستای عزیزم . اگه شما از گربه میترسید مشکل خودتونه . گربه واقعا حیوون بی آزاری هست . به حیوونا محبت کنید و نتیجه اش رو می‌بینید. من عاشق همه حیوونا هستم 

گفت آن یار کز او گشت سر دار بلند جرمش این بود که اسرار هویدا می کرد
یعنی خیلی اذیت شدیم از دست این کاراشون.والا حق الناسه.یه بار جوجه خدا بیامرزمو تو کارتونش بود گذاشتم ...

الهییییی بگردم جوجتو😍😍😍یکی میزدی تو سرشون خیره ها😠😠😠

😢جوجه که فوت شد ولی اگه گربه نبود شاید از کم آفتابی مریض نمیشد😭خیلی پرروان هرکاری کنیم فقط نگاه می ...

😭😭😭😭ارررره بااون چشای دراومدشون😂

عزیزم گربه که ترس نداره مادربزگتون چرا زدش اینم از خودش دفاع کرد بدبخت درد رو احساس میکنه والله اینا موجودات بی سرپناه و بی آزاری هستن من واقعا نمیدونم چرا اکثر مردم ایران از حیوان بیزارن در صورتی که واقعا این موجودات دوستداشتنی هستن من عاشقشونم