fairy_green مدیر استارتر عضویت: 1401/11/16 تعداد پست: 2197 عنوان کسی بوده 35 بازدید | 6 پست به کراشی برسه که درصد رسیدنشون به هم صفر بود صفر که هیچ منفی بود؟دقیقا وضعیت من همینه میشه برام دعا کنید فرجی بشه... ... 1403/11/05 | 01:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهربان_و_مودب_باشیم عضویت: 1402/07/19 تعداد پست: 8276 من اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁
fairy_green مدیر استارتر عضویت: 1401/11/16 تعداد پست: 2197 من واقعا چجور شد؟من تنها کاری که میتونم بکنم اینه که دعا کنم ...
مهربان_و_مودب_باشیم عضویت: 1402/07/19 تعداد پست: 8276 واقعا چجور شد؟من تنها کاری که میتونم بکنم اینه که دعا کنم از دکترم خوشم میومد، نمیدونستم مجردهاونم از من خوشش اومد و ازدواج کردیم😁 اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁
fairy_green مدیر استارتر عضویت: 1401/11/16 تعداد پست: 2197 از دکترم خوشم میومد، نمیدونستم مجردهاونم از من خوشش اومد و ازدواج کردیم😁 تو خوبه که تونستی باهاش ارتباط بگیری داستان من طولانیهباباش استاد دانشگاهمهبابای خودم کل خانواده پدریش رو میشناسههمشهری نیستیمتنها کسی که از شهرشون باهاش در ارتباطم رفیق صمیمی خودمه که اونم واقعا کار خاصی از دستش برنمیادهعی...دلم به حال خودم میسوزه ...
مهربان_و_مودب_باشیم عضویت: 1402/07/19 تعداد پست: 8276 تو خوبه که تونستی باهاش ارتباط بگیری داستان من طولانیهباباش استاد دانشگاهمهبابای خودم کل خانواده پدر ... عزیزم یعنی یه طرفه ازش خوشت میاد؟خب واقعا اینقدر که تو دوسش داری آش دهنسوزی هست؟ اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁
fairy_green مدیر استارتر عضویت: 1401/11/16 تعداد پست: 2197 عزیزم یعنی یه طرفه ازش خوشت میاد؟خب واقعا اینقدر که تو دوسش داری آش دهنسوزی هست؟ خیلی خیلی پسر خوبیهخانواده واقعا خوبی هستنانقدر که پسر با حجب و حیایی هست که نگوتحصیل کرده کاری اصلا دنبال دختر بازی نیستهعیدقیقا همونه که میخوام ...