2777
2789

اینکه دوسداری کلی فالور داشته باشی کلی آدم پیامت بدن به به نفر دونفر قانع نیسی همه ببیننت همه حرفتو بفهمن از چشم همه خوب بنظر برسی ......

ببخشید ولی کمبود توجه باعثشه

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزت نفس نداری و خودتو نمیشناسی

تنها راه درست کردنشم خودشناسیه..تجربه کردم که میگم بهت تو هزاااران آدم دیگه هم دیدم

با دوست داشتن خودت دیگه از بقیه اون عشقه رو گدایی نمیکنی..حالا به هر روشی

این دونفر تو این مسیر مثل معلمای من بودن حتما حتما یه سر با پیجشون بزن و لایواشونو تو یوتیوب سیو میکنن hosein.aura حسین عرب زاده

anoushaa_ انوشا نوبخت 

مثل معجزه بودن تو زندگیم و با حرفاشون مطمئنم اگه پی حرفمو بگیری و بری دنبالش بزرگترین لطفی که تو کل زندگیت به خودت کردی🤍