2777
2789

من دکتررفتم گفت قارچ سرداری دارواینادادکه قارچم خوب بشه اماتاوقتی شامپومیزنم قارچم خوبه تاحدودی ولی همچنان ریزش دارم

خانوماببینین همه این قارچ روسرمون داریم امامال من انگارازحدنرمال بیشترشده ویک لایه ی سفیدچسبیده به کف سرم که ناخن میکشم میادزیرناخنم همون باعث ریزش وخارشم شده

کسی مث من بوده که خوب شده باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه میگم جایی نشنیدم و حدس خودم ولی حس میکنم آب لوله کشی ها یک کوفتی داره تشدیدش می‌کنه 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

من ریزش شدید داشتم در حدی که تو پارکینگم موهام بودن دکتر پوست بهم بیوتین ۱۰۰۰داد خداروشکر تا چندماه راحت بودم 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.

شنیدم روغن درخت چای موثره برا از بین بردن قارچ سر

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

تو شامپوت نمک بریز و سرتو ماساژ بده، این  برای شوره های مقاوم به درمان گفتیم جواب داده

دوم اینکه جدای شوره کف سرتم خیلی چربه؟

اگه آره باید کنار ضد شوره یه شامپوی موی چربم داشته باشی

و همچنان اگه کف سرت چربههمون جربی باعث دووم قارچته چون تغذیشه، و همون چربی تنفسو از مو میگیره و باعث ریزشه

شایدم ریزش به خاطر التهاب ناشی از قارج باشه که اونم باز منشا اصلیش همون پوسته هدی کف سرته به خاطر چربی

یعنی قرص بیوتینریزشتون ازچی بودشامپوچی داد

احتمالا کمبود بیوتین 

هیچی نداد ولی خودمون سیر صحت میزنیم

همین رو خوردم خوب شدم  موهام شده بودن دم موش دسته دسته میریختن 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
تو شامپوت نمک بریز و سرتو ماساژ بده، این برای شوره های مقاوم به درمان گفتیم جواب دادهدوم اینکه جدای ...

شامپوشبنم 

وشامپودکترداده ضدشوره قوی نوپریت

التهاب نداره سرم وکلاهرروزیایک روزدرمیون حمومم دیگه واقعا رددادم