2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا به دادش برسه، بنظرم نیاز به مشاوره دارید

سلام، متاهل، مهندس، دانشجوی دکتری، روانشناس نیستم، در حد تجربه و مطالعه ام مثل یه دوست خوب مشاوره میدم. لطفا اگر احساس کردید میتونم کمکتون کنم، فقط برای مشورت و همفکری درخواست دوستی بدهید نه هیچ چیز دیگه ای. ممنون

خیلی اذیت میشه

نشه؟؟؟

خانمم مثل شما فکر می‌کرد که من بدبخت بودم   

سلام، متاهل، مهندس، دانشجوی دکتری، روانشناس نیستم، در حد تجربه و مطالعه ام مثل یه دوست خوب مشاوره میدم. لطفا اگر احساس کردید میتونم کمکتون کنم، فقط برای مشورت و همفکری درخواست دوستی بدهید نه هیچ چیز دیگه ای. ممنون

تو متاهلی اینجا چی می‌کنی 😐

اینجام که اگه خدا خواست و نیاز شد کمک کنم و مشورت بدم برادر، الحمدلله کم هم مشورت ندادم، اگه گاهی پناه هم باشیم بد نیست.

برادر نیستم در ضمن کسی اینجا به کمک شماها نیاز نداره فاز ملا هارو نگیر

شما برای بقیه تعیین تکلیف نکنید لطفا، احترام خودتون نگهدارید، کسی شما رو خطاب قرار نداده که اینطوری آتیش بیار معرکه شدید.

شما برای بقیه تعیین تکلیف نکنید لطفا، احترام خودتون نگهدارید، کسی شما رو خطاب قرار نداده که اینطوری ...

شما کی باشی بخوام برات تعیین تکلیف کنم 

حضورت اینجا بیخودیه 

کسی از تو شما کمک نخواسته که تو امضات نوشتی واسه کمک کردن اینجام