شما کی باشی بخوام برات تعیین تکلیف کنم حضورت اینجا بیخودیه کسی از تو شما کمک نخواسته که تو امضات نوش ...
ترجیح میدم جوابت رو ندم.
سلام، متاهل، مهندس، دانشجوی دکتری، روانشناس نیستم، در حد تجربه و مطالعه ام مثل یه دوست خوب مشاوره میدم. لطفا اگر احساس کردید میتونم کمکتون کنم، فقط برای مشورت و همفکری درخواست دوستی بدهید نه هیچ چیز دیگه ای. ممنون
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همسن بابامی نه تورو خدا جواب هم بده چپررو شدید اینجا کاش نسلتون منقرض میشد
تو که حرمت همسن پدر بزرگوارت رو نذاری دیگه توقعی ازت نیست.
سلام، متاهل، مهندس، دانشجوی دکتری، روانشناس نیستم، در حد تجربه و مطالعه ام مثل یه دوست خوب مشاوره میدم. لطفا اگر احساس کردید میتونم کمکتون کنم، فقط برای مشورت و همفکری درخواست دوستی بدهید نه هیچ چیز دیگه ای. ممنون
چون اون مَرده تو خودت رو با اون مقایسه نکن .مَرد بودن فرق داره شما خودت سرتا پا ایرادی از من ایراد م ...
یه کم خودت رو کنترل کن، به خدا برات خوب نیست.
اخلال شخصیت خیلی گسترده اس و انواع مختلفی داره، حقیقتش در مورد بعضی مباحثش مثل پارانوئید و اختلال دوگانه یه چیزهای میدونم ولی در کل خیلی مبحث گسترده ایه و تشخیص نوع اختلال کار یه روانشناس حرفه ایه.