2777
2789
عنوان

بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 22 پست
ببین تا جایی که میدونم با فشار آب پاره نمیشه اون زمان لکه خون نمیدیدی؟

بخدا اصله نمیدونم اما چند وقت پیش پامو باز کردم) ببخشید واضح میگم که خودمو نگاه کنم نمیدونم چرا خونریزی کردم پریودم نبودم و درحد چند قطره بود به مامانم گفتم گفت پریود شدی اما حدود ۱۴ روز بعد پریود شدم اما علت اون خونریزی رو نمیدونم شاید پاره شده یا ..گ

میگن با هرکس مثل خودش حساب کردم دیدم یه جا باید گاو باشم یه جا باید لاشخور باشم ههه پ ترجیح دادم خودم باشم تو همه شرایط اما لحن صحبت من بستگی داره به شعور تو ..... ههه غرور شادی و ازت میگیره اما بهت قدرت میده.          حاضرم تا آخر عمر شاد نباشم اما قدرتمو داشته باشم    

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پرده به راحتی پاره نمیشه خیالت راحت ولی دیگ حواست باشه استرس هم نداشته باش

نمیدونم فقط امیدوارم اگر پاره هم شده بود حداقل دکتر بفهمه من رابطه ای نداشتم و خودش پاره شده 

میگن با هرکس مثل خودش حساب کردم دیدم یه جا باید گاو باشم یه جا باید لاشخور باشم ههه پ ترجیح دادم خودم باشم تو همه شرایط اما لحن صحبت من بستگی داره به شعور تو ..... ههه غرور شادی و ازت میگیره اما بهت قدرت میده.          حاضرم تا آخر عمر شاد نباشم اما قدرتمو داشته باشم    
خیلی خیلی ممنونمممممم آرومم کردی

خواهش میکنم

منم ی بار بعد از ضربه شدید تو ورزش خونریزی کردم

البته فهمیدم پریوده ،با مامانم رفتیم دکتر

ولی خب تو سایت پزشکای متختصص اینارو گفته بودن

خیییلی از اینجور سوالا بود،اگه از الان به بعدم ادامه ندی شکل طبیعیش برمیگرده

حتی پرسیده بودن ما خ.. کردیم مشخصه یا نه

نوشته بودن اگه بدون دخول باشه نه مشخص نیست

:)

گلی بکارت لزوما تعیین کننده باکرگی نیست ، آنقدر ترسیده نباش که نتونی ازدواج کنی .

به سایت نگاه نکن ، بیشتر آقایون اصلا متوجه هم نمیشن و اهمیتی هم به خون و ...نمیدن.

شما از نسل جدیدی ، تفکر پوسیده قدیمی رو رها کن.

••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم

بخدا اصله نمیدونم اما چند وقت پیش پامو باز کردم) ببخشید واضح میگم که خودمو نگاه کنم نمیدونم چرا خونر ...

دقیقا بعد از ..بود؟

اتفاقا چن نفرم همینو پرسیده بودن ک بعد از خ.. خونریزی داشتیم در حد چن قطره

فک کنم بهش میگفتن لکه بینی

ولی خب بهتره کنار بذارری

:)