واقعیتش اینه که من 17 سالمه و تاحالا حتی با یه پسر صحبت نکردم اما بخاطر مراعات نکردن خانواده و دیدن صحنه های بد توی بچگی از همون بچگی شروع کردم به خود.....با فشار اب ( معذرت میخام که واضح میگم اما مجبورم) الان نمیدونم ممکنه به بکارت آسیب رسیده باشه؟ یعنی من دیگه نمیتونم ازدواج کنم ؟, واقعا سر این جریان. حالم خیلی بده چون بچه بودم نمیدونم چیشده تو بچگی اصلا که بدونم سالمم یا نه
متاسفانه نمیتونم به مادرمم بگم منو ببره دکتر یا خودم برم چون مطمئنم تهمت .... بودن میزنن
ممکنه از بین رفته باشه؟ من باید چیکار کنم؟ بعدا برای ازدواج بگم به شخص مقابل ؟ اصلا باور میکنه؟ من حاضرم باهاش هر دکتری که میخاد برم تا بفهمه که من تاحالا رابطه نداشتم اما مشکل اینجاست میترسم تهمت بزنه؟ بنظرتون برم دکتر رو راست همه چیو بگم درک میکنه؟ اصلا معلوم میشه اگر پاره شده باشه بدون رابطه بوده باشه؟
خیلی حال روحیم بده هیچکس و ندارم باهاش درد و دل کنم ببخشید که انقدر شفاف توضیح دادم
کل روز کارم شده اینه گذاشتن و دیدن اما هیچی معلوم نیست و همه چی بازه اصلا شبیه چیزای تو اینترنت نیست
میگن با هرکس مثل خودش حساب کردم دیدم یه جا باید گاو باشم یه جا باید لاشخور باشم ههه پ ترجیح دادم خودم باشم تو همه شرایط اما لحن صحبت من بستگی داره به شعور تو ..... ههه غرور شادی و ازت میگیره اما بهت قدرت میده. حاضرم تا آخر عمر شاد نباشم اما قدرتمو داشته باشم
من با فشار اب وقت ۱۴ سالم بود میکردم بعدش رفتم دکتر ک نامه بگیرم گف یکم شیطونی کردی فلان ولی نامرو بهم داد ولی فهمید یکارایی کردم توام مواظب باش پاره نشه
نه هرگز مطمئنم اگر خانواده بفهمن منو میکشن صد در صد
میگن با هرکس مثل خودش حساب کردم دیدم یه جا باید گاو باشم یه جا باید لاشخور باشم ههه پ ترجیح دادم خودم باشم تو همه شرایط اما لحن صحبت من بستگی داره به شعور تو ..... ههه غرور شادی و ازت میگیره اما بهت قدرت میده. حاضرم تا آخر عمر شاد نباشم اما قدرتمو داشته باشم
من با فشار اب وقت ۱۴ سالم بود میکردم بعدش رفتم دکتر ک نامه بگیرم گف یکم شیطونی کردی فلان ولی نامرو ب ...
جدی؟ نمیدونم بخدا خیلی دیره دیگه
اما خب دیگه کاری نمیتونم بکنم
یادمه با فشار اب شدیدی هم بود اصلا نمیدونم چرا اینکارو کردم واقعا
یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
نی نی یار توروخدا تعلیق نکن ،فقط راهنمایی کردمبکارت در99درصد مواقع با فرو کردن شی پاره میشهحتی اگه خ ...
خیلی خیلی ممنونمممممم آرومم کردی
به خودت اعتماد نداری گلم؟چرا زندگی رو برای خودت سخت میکنی
من به خودم اعتماد دارم اما میترسم از خانوادم اگر بشه اش نخورده و دهن سوخته نمیدونم برای شما چقدر قابل درکه اما مادر من همینکه توی خونه نشستم و فقط میرم مدرسه و میام بهم میگم جند. ه اونوقت اگر همچین چیزیو بفهمه قطعا منو میکشن اما من اینجا بی تقصیرم و یه بچه بودم که هیچ اطلاعی از آناتومی بدن خودش نداشته و نمیدونسته باید چیکار کنه این برای کسی قابل درک نیست
من به خودم اعتماد دارم اما میترسم از خانوادم اگر بشه اش نخورده و دهن سوخته نمیدونم برای شما چقدر قاب ...
ای بابا💔
خدا کمکت کنه
یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️