2777
2789
عنوان

با دوستی ک

97 بازدید | 15 پست

دوستان با دوستی ک شمارو خیلی دست کم میگیره و همش میخاد بت بفهمونه ک من از تو بهترم من همه پسرا عاشقمن من اندامم خیلی خوبع و فلان چه رفتاری باید داشته باشم اخهه،، مجبورم دوماه تحملش کنم بعدش قطعا باهاش قطع رابطه میکنم الان من تو این دوماه چه رفتاری باهاش داشته باشم 

گویند که هر تیره شبی را سحری است:(

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو اره اندامت خوبه همه عاشقتن تو بهتر و ولاتر و زیباتر از همه دخترا هستی.تا خفه شه

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

ولش کن بابا آدم خودشیفته ایه ک خودش از عقده هاش میاد

حتما حذفش میکنم از زندگیم این چن ماه ک تحملش کردم خیلی فشاری شدم دلم میخاد فشاریش کنم

بگو اره اندامت خوبه همه عاشقتن تو بهتر و ولاتر و زیباتر از همه دخترا هستی.تا خفه شه

من قدم کوتاهه 

بعد چند روز پیش اومده میگه قدمو اندازه گرفتم ۱۶۳ دیگه از زندگییی سیر شدم منم شدم کوتوله ،،ب من میزد اینقدر دلم شکست ک حتی نتوانستم جوابشو بدم

من قدم کوتاهه بعد چند روز پیش اومده میگه قدمو اندازه گرفتم ۱۶۳ دیگه از زندگییی سیر شدم منم شدم کوتول ...

یعنی فکرکرده ۱۶۳ هست قدش بلنده؟؟ وای این دیوونست خودشیقته است

تو چرا دلت از حرفای ی دیوونه میکشنه؟ 

به یه صلح درون برس ک باحرف هیچکس بهم نریزی تو خیلی ارزشمندی

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

هیچ عیبینداره توظاهرش؟

عیب؟سرتاسر عیبه الان واقعا نمیدونم کدومو بهتون بگم از حرف زدنش ک کوهیه یا فک پایینش ک جلوعه میخنده مث تنساح میشه😑😑

یعنی فکرکرده ۱۶۳ هست قدش بلنده؟؟ وای این دیوونست خودشیقته استتو چرا دلت از حرفای ی دیوونه میکشنه؟ به ...

من خودمو همینطوری ک هستم دوست دارم ولی واقعا یچیزایی ادمو خرد میکنن😕

من خودمو همینطوری ک هستم دوست دارم ولی واقعا یچیزایی ادمو خرد میکنن😕

حق میدم بهت☹️