دوستان با دوستی ک شمارو خیلی دست کم میگیره و همش میخاد بت بفهمونه ک من از تو بهترم من همه پسرا عاشقمن من اندامم خیلی خوبع و فلان چه رفتاری باید داشته باشم اخهه،، مجبورم دوماه تحملش کنم بعدش قطعا باهاش قطع رابطه میکنم الان من تو این دوماه چه رفتاری باهاش داشته باشم
بگو اره اندامت خوبه همه عاشقتن تو بهتر و ولاتر و زیباتر از همه دخترا هستی.تا خفه شه
رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمیتواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔 یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم
من قدم کوتاهه بعد چند روز پیش اومده میگه قدمو اندازه گرفتم ۱۶۳ دیگه از زندگییی سیر شدم منم شدم کوتول ...
یعنی فکرکرده ۱۶۳ هست قدش بلنده؟؟ وای این دیوونست خودشیقته است
تو چرا دلت از حرفای ی دیوونه میکشنه؟
به یه صلح درون برس ک باحرف هیچکس بهم نریزی تو خیلی ارزشمندی
رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمیتواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔 یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم
من خودمو همینطوری ک هستم دوست دارم ولی واقعا یچیزایی ادمو خرد میکنن😕
حق میدم بهت☹️