2777
2789

میگرن معمولا تو سر دور میزنه ، مثلا میگرن من هربار از یه قسمت سرم شروع میشه و بین ۲۴ ساعت تا سه روز طول می‌کشه .  بستگی داره که این گردش درد تو چه زمانی تموم میشه ☺️ 

بعد تاری دید ، حالت تهوع دارم . از نور و صدا متنفر میشم! فشارم میاد روی ۴ گاهی !☺️ 

پس نگران نباش ، میگرن نیس و انشالا نباشه ، اما سردرد بالاخره نشونه‌ی یه مشکل تو سیستم بدنه !

چندتاشو که میشه نوشت اینجا میگم : کمبود آب بدن (روزی چند لیوان آب بخور حتما ) ، کم خوابی ، استرس و اضطراب ، آلرژی‌های غذایی 

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.

میگرن معمولا تو سر دور میزنه ، مثلا میگرن من هربار از یه قسمت سرم شروع میشه و بین ۲۴ ساعت تا سه روز ...

سلام عزیزم ممنونم از توضیحات کاملت خدا خیرت بده اخه اینترنت نوشته بود یه طرفه هم میشه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم ممنونم از توضیحات کاملت خدا خیرت بده اخه اینترنت نوشته بود یه طرفه هم میشه؟

خواهش می‌کنم ، انشالله حالتون خوب باشه 

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.