خودمو شوهرم اعصابمون خورده چون میخوایم اساس کشی کنیم منم اعصابم خورده سختم شده مستأجری ...امروز سر یه بحثی که مربوط به بابام میشد بحث کردیم اون یه حرفایی زد ناراحت شدم و منم بهش گفتم تو چقدر خاله زنک و نمک نشناسی و....حالا پشیمون ام این حرفا رو زدم ولی خب حرفهای اونم بد بود حالا رفته شیفت شب پیام بدم عذر خواهی کنم. ؟ یه کم تند رفتم گناه داشت شبکار بود
ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي میکند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
بابای من خیلی کارای وحشتناکی کرده ولی بازم شوهرم هیچوقت بهش بی احترامی نکرده تو این۸سال.
مثلا چه کارایی کردن؟ آخه بابام سر یه مسئله ای از دست شوهرم ناراحت شده بود ولی خب چیزی به من نگفت من خودم متوجه شدم ....بعد میگفت چرا ناراحت شده مرد نباید اینجوری باشه گفتم والا تو الان خاله زنک شدی
سلام بزرگوار.به نظرم زندگی زناشویی جایی برای ادب کردن هم وانتقام نیست غرورنداشته باش اگرحس میکنی زیاده روی کردی عذرخواهی کن ولی بهش بفهمون آرامش اولویت اول زندگی زناشویی است