2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد صادق هدایت چیه

40 بازدید | 4 پست

حس میکنم طرز فکرم خیلی بهش نزدیکه مخصوصا اونجا که عشق رو چیز بی اهمیتی می‌دونه و توی آثاراش اصلا مسئله ی عشق و عاشقی رو مطرح نکرده 

خیلی دلم میخاد بیشتر در موردش بدونم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم سئوالت اصلا جواب داشته باشه، نمیشه اینطوری در مورد یک نویسنده یا هنرمند نظر داد، در واقع در مورد هنر نمیشه گقت نظرت چیه؟ چون ممکنه اون سبک رو نپسندی ولی با اینحال بتونی درک کنی که آیا نویسنده خوبی بوده یا نه؟ من تقریبا تمام آثارش رو خوندم و خیلی روم تاثیر داشته، هر کسی کارای صادق هدایت رو میخونه توصیه میکنم سراغ کافکا هم بره

به هر حال آدم بسیار خاصی بوده منتهی از افسردگی خیلی حاد رنج میبرده به خاطر سقوط طبقه اجتماعیه خاندانش بخاطر تغییر حکومت از قاجار به پهلوی

نمیدونم سئوالت اصلا جواب داشته باشه، نمیشه اینطوری در مورد یک نویسنده یا هنرمند نظر داد، در واقع در ...

یعنی واقعا به خاطر تغییر طبقه اجتماعیش در این حد افسرده بوده ؟ آخه اونموقعم که اشراف زاده بوده یک بار دست به خودکشی زده بود