2777
2789
عنوان

شوهری که برای هدفش تلاش نمیکنه

51 بازدید | 5 پست

شوهرم شغل موقت داره در حد ۷ تومان در ماه داره و میگه شغل دومم میرم اسنپی چیزی

مشکلی که باهاش دارم اینه چند ساله منو خودشو علاف کرده که فلان شغل را بهش علاقه دارم و میخام بخونم اونوبرم 

چند ساله پول میده شرکت میکنه آزمونشو نمیخونه رد میشه 

بهش گفتم بدرد این کار نمیخوری ولش کن گفت  نه الا بلا میخام این شغلو  

چند سال آزمون داد نخوند قبول نشد 

امسال مصاحبشو با کلی دعا و نذرو نیاز قبول شد 

۳هفته الی ۱ماهم باید برا علمی میخوند قبول بشه ، نخوند و هی گشاد بازی در آورد  میگفتم بخون میگفت دخالت نکن ، تو این ۱۰ سال ندیدم برای چیزی تلاش کنه اصلا تاحالا جنمی ازش ندیدم ، حتی امتحاناشم هیچ وقت نمیخوند با معدل پایین و اصلا کوچک  ترین سختی به خودش نداده تا حالا ، تنبل و گشاده  این چند سال فقط موندم و تحملش کردم و بهشم میگفتم تلاش کن گوش نمیداد. الان از اینکه با این چنین ادم تنبلی که بخاطر منو خودش  و این چندسالی ک معتلمون کرد سر این آزمونا و قبول شدن استخدامی اون ارگان هیچ کاری نکرد و نخوند و امروزم اومد گفت قبول نشدم برای بار چهارم متنفرم ، حالم از این کم همت بودن و گشاد بودن و پرو بودنش بهم میخوره ، مردی که همتی نداره و برای اینده خودش و زنش تلاش نمیکنه برام ارزشی نداره حتی اگه الان پول بیاره خونه و شغل داشته باشه 

موندم باهاش ادامه بدم یا جدا بشم ؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوسش داری ؟؟

چطور؟

ادما با بعضی بی لیاقتی هایی که از خودشون نشون میدن باعث میشن دل طرفو از دست بدن 

الان ک میپرسی حسمو میگم 

چون از خودش لیاقت نشون نداد الان حس تنفر ازش دارم بیشتر تا دوست داشتن

چطور؟ادما با بعضی بی لیاقتی هایی که از خودشون نشون میدن باعث میشن دل طرفو از دست بدن الان ک میپرسی ح ...

ببخشید ولی ماهی هفت تومن خیلی کمه برای زندگی دو نفر یا خودت برو سر کار یا قهر کن بگو تا سر کار درست حسابی نری برنمیگردم 

Maryam::❤️