2777
2789
عنوان

حاملگی دوقلویی

1832 بازدید | 39 پست

سلام خانوما من دوقلو باردارم دارم هفته ی ۱۹ رو پر میکنم ۲ روزه پهلوها و کمر و دنده هام درد می‌کنه 😣با استراحت هم خوب نمیشه 😥، میخواستم بدونم آیا از الان زود نیست برای این درد ها ؟ شما هم اینجوری هستین ؟ معمولاً این درد ها برای ماه آخره پس چرا من از الان دارم به فنا میرم 😢

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من از ماه سوم اذیت بودم خیلی سختم بود بخصوص شبا برا جابجایی شبی چند بار با یاعلی یا علی گویان وهوار باکمک همسرم از این پهلو به اون پهلو میشدم 

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

دیگه دوقلویی سخته و به نظرم طبیعیه چون دارن بزرگ میشن

عزیزم یه سوال

وقتی باردار شدی علاّئم داشتی قبل از موعد پریودت که شک کنی به حاملگی؟

من ۴ روز مونده به موعدم هیچ علامت حدیدی ندارم فقط سنگینه سینه که همیشه قبل از پریودم دارم.اقدامم

از من یکی بود ولی از همون اول و هفته های اول دردای شدید داشتم

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

بچه ها بریچن؟منم درد داشتم حالت لم دادن بشین صاف نشین ماه آخر دیگه کله هاشون زیر دنده هام بود خیلی درد داشت دنده هام

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
دیگه دوقلویی سخته و به نظرم طبیعیه چون دارن بزرگ میشنعزیزم یه سوالوقتی باردار شدی علاّئم داشتی قبل ا ...

گلم من با ای وی اف باردار شدم ، هیچ علائمی هم نداشتم ، با بیبی چک فهمیدم باردارم و تو سونو فهمیدم دوقلوئه 

چند هفته زایمان کردی گلم ؟ سرکلاژ کرده بودی یا نه ؟

۳۴هفته زایمان کردم شکر خدا مشکلی نداشتم همیشه برام سواله چرا دکترم هیچ ازمایشی ازم نخواست برا سلامت جنین هیچچ

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....