سلام خانوما من دوقلو باردارم دارم هفته ی ۱۹ رو پر میکنم ۲ روزه پهلوها و کمر و دنده هام درد میکنه 😣با استراحت هم خوب نمیشه 😥، میخواستم بدونم آیا از الان زود نیست برای این درد ها ؟ شما هم اینجوری هستین ؟ معمولاً این درد ها برای ماه آخره پس چرا من از الان دارم به فنا میرم 😢
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم دوقلو باردار بودم تو دوتا کیسه جدا و جفت جدا و حالت بریچ به زور تونستم تا 32 هفته نگهشون دارم به ...
وای منم من مثل صلیب بودن یکی دراز کش یکی بریچ وای خدا شبا تا صبح نشسته میخوابیدم سرم میرفت رو بالش انگار یکی گلومو فشار میداد راه نفسمو میبست یا صبحانه اصلا نمیتونستم بخورم عاشق پنیر وچای شیرین بودم اون زمان ولی دولقمه رو میکردم سه لقمه انگار داعم حلق اویز بودم برا یه ذره اکسیژن زار میزدم
لطفا لایک نکنید💗 شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....