2777
2789
عنوان

حاملگی دوقلویی

| مشاهده متن کامل بحث + 1832 بازدید | 39 پست
انشالله اونی که عرضیه بچرخه،برا همین درد پهلو داری از الان،من روز قبل زایمان درد شدید داشتم فهمیدم ی ...

از اول عرضیه تکون میخوره ها ولی همون‌جوری مونده😕😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دوقلو باردار بودم تو دوتا کیسه جدا و جفت جدا و حالت بریچ به زور تونستم تا 32 هفته نگهشون دارم به ...

وای منم من مثل صلیب بودن یکی دراز کش یکی بریچ وای خدا شبا تا صبح نشسته میخوابیدم سرم میرفت رو بالش انگار یکی گلومو فشار میداد راه نفسمو میبست یا صبحانه اصلا نمیتونستم بخورم عاشق پنیر وچای شیرین بودم اون زمان ولی دولقمه رو میکردم سه لقمه انگار داعم حلق اویز بودم برا یه ذره اکسیژن زار میزدم

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

رحمت داره جا باز می‌کنه 

حتما به دکترت بگو

من گفتم بهم منیزیم داد

گفت تو بارداری نمیتونی مسکن بخوری ولی منیزیم مثل مسکن عمل‌میکنه

حالا نری بخوریا ، به دکترت بگو حتما خودش می‌دونه چی‌بده

از اول عرضیه تکون میخوره ها ولی همون‌جوری مونده😕😂

اون همونیه که قراره بعدا شیطون بشه برا من که اینطور بود 😂میخواد تغییر وضعیت بده حال نداره😂

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
رحمت داره جا باز می‌کنه حتما به دکترت بگومن گفتم بهم منیزیم دادگفت تو بارداری نمیتونی مسکن بخوری ولی ...

عالی گفتی دمت گرم،برا منم منیزیم خوب جواب داد

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
گلم من با ای وی اف باردار شدم ، هیچ علائمی هم نداشتم ، با بیبی چک فهمیدم باردارم و تو سونو فهمیدم دو ...

خداروشکر عزیزم 

ان شاءالله به سلامتی بغلشون بگیری

من ماه قبل آی وی اف منفی شد

اما کلا بریدم و دیگه میترسم برم سمتش

برام دعا کن